Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in kabusu bitmiyor! ''Kocan ölecek''

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in kabusu bitmiyor! ''Kocan ölecek''
Güncelleme:

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı eşi Başak Dizer, kendilerini ölümle tehdit eden Sinan A. hakkında ''zorlama hapsi'' talebinde bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açtıkları Sinan A. hakkında bu defa ‘zorlama hapsi’ talebinde bulundu. Sinan A., Başak Dizer’in Harbiye’de işlettiği restoranı bastığı iddiasıyla gündeme geldi. Tatlıtuğ ile Dizer, Sinan A.’nın kendilerini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla korunma talep etti.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre mahkeme Sinan A.’ın 3 ay süreyle ünlü çifte yönelik tehdit içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve bulundukları konuta yaklaşmamasına karar vermişti. Öte yandan A. hakkında hapis istemiyle dava açılmıştı. 

ÜST MAHKEME DE ONAYLADI
Sinan A. hakkında açılan ceza davası devam ederken Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer yeniden mahkemeye başvurdu. A.’ın tedbir kararına aykırı davranıp tehdit ve hakaret etmeye devam ettiğini iddia eden Tatlıtuğ çiftinin avukatı dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Tedbir kararını hiçe sayan Sinan A., Başak Dizer’e ‘Kocan ölecek, hiç ümidin kalmasın’ şeklinde mesajlar atmıştır. Davalının ‘zorlama hapsi’ ile cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

Ancak mahkeme, mesajların Sinan A. tarafından gönderildiğinin sabit olmadığı gerekçesiyle Tatlıtuğ çiftinin ‘zorlama hapsi’ talebini reddetti. Tatlıtuğ çifti, mahkemenin aleyhlerine verdiği karara itiraz etti. Ancak bir üst mahkeme de verilen kararın yerinde olduğu gerekçesiyle Tatlıtuğ çiftinin itirazını reddetti. 

 

Hürriyet