Kösem Sultan'da Beren Saat bilmecesi

Kösem Sultan'da Beren Saat bilmecesi

Muhteşem Yüzyıl’ın devamı olarak tasarlanan ‘Kösem Sultan’ın çekimleri başladı.

Diziye dokuzuncu bölümden itibaren sultanın yetişkinliğini oynaması beklenen Beren Saat ise henüz imza atmadı.

Ekranda Muhteşem Yüzyıl rüzgarı bu sezondan itibaren yeniden esmeye başlayacak. Dizinin devamı olarak çekilen Kösem Sultan’ın çekimleri Yunanistan’da başladı. Zeynep Günay Tan’ın çektiği dizinin ilk bölümü 1 Ekim’de Star TV’de ekrana gelecek.

‘Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’ın ilk 9 bölümünde rol alacak genç Kösem’in kim olduğu ise nihayet netlik kazandı. 18 - 20 yaş aralığında yüzlerce genç kızla görüşen yapım şirketi aday sayısını önce 4’e, sonra ise 2’ye indirdi. Rolü alan genç kızın kimliği ise şimdilik bir sır. Dizinin 9. bölümünde ekibe katılması gündemde olan Beren Saat ise hala proje için imza atmış değil. Saat’in konuyla ilgili bir açıklama yapmaması bu iddiaları güçlendiriyor. Bir başka iddia da Beren Saat’in, dizide Safiye Sultan’ı canlandırmaya başlayan Hülya Avşar’la oynamak istememesi. Dizinin kadrosunda Mete Horozoğlu ve Esra Dermancıoğlu gibi önemli isimler de var.

Kösem Sultan için geçtiğimiz haftalarda birçok spekülasyon yapılmıştı. Başta Beren Saat’in bölüm başına 80 bin lira istemesi gibi söylentiler, diziyi heyecanla bekleyen fanların umutlarını zayıflatmıştı. Bir ara ise Kösem’i Sinem Kobal’ın oynaması gündeme gelmişti.