MasterChef'te elenen isimden jüri için olay sözler

Güncelleme:

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan 47. bölümünde elenen isim belli oldu. Elenen yarışmacı ise adı açıklandıktan sonra "Keşke ben buraya başvurmasaydım da beni tanımasalardı" diyerek jüriye isyan etti.

'MasterChef Türkiye'de kim gitti?' sorusu 14 Kasım Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümde yanıt buldu. TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 47. yeni bölümünde yarışmaya veda eden isim belli oldu.

MASTERCHEF'TE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
MasterChef'te haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takım yarışmacıları eleme adayı olarak Mustafa ve Alican'ı potaya koymuştu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyununun ardından kendi takımlarından eleme adaylarını belirledi.

Oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından bu haftanın eleme adayları; Mustafa, Alican, Ekin ve Yasin oldu.

MASTERCHEF'TE BU HAFTA KİM ELENDİ?
14 Kasım 2019 MasterChef Türkiye'nin son bölümünde büyük eleme heyecanı yaşandı. 48. bölümünde müthiş bir rekabete sahne olan yarışmada hayallerine veda eden isim MasterChef Mustafa oldu.

ELENEN MUSTAFA ŞEFLERE İSYAN ETTİ
Dil balığı tabağının Alican'ıniknden daha iyi olduğunu iddia eden Mustafa, Mehmet Şef, Danilo Şef ve Somer Şef'i eleştirerek "Keşke tabak yapamasaydım da gitseydim, Alican'ın tabağı benim tabağımın önüne geçemezdi. Yeri geldi lezzet dediniz, yeri geldi görsellik dediniz. Burada görselliğe önem vermiyorsanız neden benden görsel bir şey istediniz. Keşke ben buraya başvurmasaydım da beni tanımasalardı" ifadelerini kullandı.

Seçiniz...