Survivor'da eleme adayları belli oldu

Survivor'da eleme adayları belli oldu
Güncelleme:

Survivor 2020 yarışmasının 79. son bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi heyecanı yaşandı. İşte Survivor'da eleme adayı olan yarışmacılar.

Survivor’ın 17 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen 79. bölümünde ünlüler takımı ve gönüllüler takımı haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya bir mücadeleye girdi.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanmıştı. Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı için bu oyun çok daha önemliydi. Durumu 4-0'a kadar getiren ünlüler takımı, Yunus Emre'nin üçte üç yaptığı dokunulmazlık oyununu 10'a 3'lük skorla çok rahat kazandı. Ünlüler takımı, bu galibiyetle birlikte dokunulmazlık ile birlikte haftalık erzak paketini de kazandılar.

SURVIVOR'DA 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden ünlüler takımında Mert ve Aycan'ın isimleri eşit sayıda yazıldı. Böylece Mert ve Aycan eleme adayları oldu.

Survivor 2020 yeni bölümde ada konseyi bu sefer gönüllüler için toplandı. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada oylaması ile eleme potasına gidecek ismi yazdılar. Açılan oylama kutusunda çıkan isimlerde Berkan ve Yasin'in ismi vardı. Fakat Yasin'in ismi dört kez çıkınca diğer yazılanlara bakmaya gerek kalmadı. Bu sonuçla Yasin, gönüllülerin ilk eleme adayı oldu.
 

Salı akşamı ekrana gelecek olan bölümde ise sms oylamasında en yüksek oy alan gönüllüler ve ünlülerden 2'şer yarışmacı, elemeye kalacak olan 4 adayı daha belirleyecek. Aycan, Mert ve Yasin dışında isimleri söylenecek olan 4 yarışmacı arasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elenecek.