Ünlü oyuncunun yeni dizinin fragmanındaki ezan sahnesi olay oldu

Güncelleme:

Star TV'de ekranlara gelecek olan ve Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaşacağı Ömer adlı diziden ilk fragman geldi. Fragmanda Selahattin Paşalı'nın ezan okuduğu sahne Twitter'a damga vurdu.

Star Tv'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Ömer'den ilk tanıtım geldi. Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın başrollerini paylaştığı Ömer'in ilk sahneleri sosyal medyaya damga vurdu. Dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın yanı sıra Barış Falay ve Merve Dizdar da yer alıyor.

Dizi müezzin Ömer'in kendisinden yaşça büyük Gamze'ye aşık olmasıyla yaşanacak olayları konu ediniyor. İzleyicilerin oldukça merak ettiği Ömer dizisinin ilk fragramında Selahattin Paşalı'yı ezan okurken görüyoruz. Bir yandan da Gökçe Bahadır Selahattin Paşalı'ya ulaşmak için bir çaba içerisinde. Paşalı tam camiye girecekken arkasından Gökçe Bahadır'ın seslenmesiyle ikilemde kalıyor. Aynı anda da Barış Falay Ömer'i camiye davet ediyor. Ömer camiye girecek mi yoksa geri mi dönecek? Ömer'in hikayesi nasıl şekil alacak?

Usta oyuncu Barış Falay Ömer dizisinde cami imamını canlandıracak. Merakla beklenen dizide Gökçe Bahadır ve Selahattin Paşalı'nın kimyasının çok uyduğu ilk bakışta göze çarpıyor. Dizinin konusu henüz sır gibi saklanmakta. Yayın tarihi ile ilgili de herhangi bir açıklama bulunmuyor.

 OGM Pictures’ın Star TV için çektiği dizi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Birbirinden yetenekli ve kendini ispatlamış oyuncu kadrosundan oluşan Ömer, fragmana gelen tepkilerle şimdiden reytingleri alt üst edecek gibi duruyor. Ömer'in oyuncu kadrosunda Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay dışında Merve Dizdar da bulunuyor.