Fatih Portakal: ''PKK'nın ölüm listesindeyim''

Fatih Portakal: ''PKK'nın ölüm listesindeyim''

Bir izleyicinin "Siz de PKK'ya teşekkür etmediniz mi?" sorusuna kızan Fatih Portakal, mart ayından bu yana TAK'ın ölüm listesinde olduğunu ve özel korumayla gezdiğini belirtti.

FOX TV anchormanı Fatih Portakal, PKK'nın gerçekleştirdiği bombalı saldırılar sonrası HDP'nin yaptığı açıklamayı eleştirdi. Portakal'ı çileden çıkaran şey ise bir izleyicinin "Siz de PKK'ya teşekkür etmediniz mi?" sorusu oldu. O izleyiciyi vicdansızlıkla suçlayan Portakal, terör örgütünün ölüm listesinde olduğunu, bu yüzden de özel korumayla gezdiğini açıkladı.

"HDP TERÖRE TERÖR DEMEDİĞİ SÜRECE..."

Fatih Portakal FOX TV ana haberde HDP'nin PKK'nın saldırıları üzerine yaptığı açıklamaya canlı yayında sert çıktı. Portakal HDP'li yetkililerin yine aynı hataya düştüğünü söyleyerek şöyle konuştu: "Teröriste terörist denir. Teröre de terör denir. Bugün yaşadığımız olaylar terör saldırısıdır. Siz öyle bir veriyorsunuz ki çatışma. Ne çatışması bu? Haince bir saldırıdan bahsediyoruz. Sayın HDP'liler teröre terör demediğiniz sürece, terör örgütü PKK'ya o duvarı örmedikçe bu kaynaşma nasıl olacak, birlik zamanını nasıl gerçekleştireceğiz?"

"ÖZEL KORUMAYLA GEZİYORUM"

HDP eleştirisi sonrası bir izleyicinin "Siz de PKK'ya teşekkür etmediniz mi?" sorusuna sinirlenen Portakal, bir gerçeği ilk kez açıklayacağını söyleyerek PKK terör örgütünün ölüm listesinde olduğunu ve özel korumayla gezmek zorunda olduğunu açıkladı.