İsmail Saymaz ile Ayşenur Arslan'ın canlı yayındaki tartışması olay oldu

Güncelleme:

Gazeteci Ayşenur Arslan ve İsmail Saymaz, canlı yayında tartıştı. Tansiyonun yükseldiği canlı yayın sırasında Arslan; Saymaz'ın görüşlerine katılmadığını belirterek "Sen benim konuğum olduğun için ben susmayı tercih ediyorum" dedi. O anlar ise ekranlara böyle yansıdı...

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk Tv'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi'ne konuk oldu. Seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan gazeteci İsmail Saymaz muhalefet cephesinde erken gelen bir zafer havası olduğunu belirtti. Bu zafer havasının muhalefete zarar verdiğini söyleyen Saymaz, bazı kesimlerin muhafazakar çevreleri dışladığını savundu. Saymaz'ın bu değerlendirmesi sonrası kısa bir duraksama yaşayan Ayşenur Arslan ise daha sonra araya girerek, Saymaz'ın düşüncelerine katılmadığını belirtti.

"Nerede var canım! Nerede var?" diyen Arslan, "Davutoğlu AK Parti’de kalsa daha mı iyiydi. Belki de daha iyiydi kardeşim ne farkı var. Geçmişteki görüşünden." dedi.

Saymaz ise bu görüşe katılmadığını belirtirken, Arslan "Sen benim konuğum olduğun için ben susmayı tercih ediyorum." diye konuştu.