Saran Digital Studios dublajın oskarlarına Türkiye’den tek aday olan firma oldu

Saran Digital Studios dublajın oskarlarına Türkiye’den tek aday olan firma oldu
Güncelleme:

Saran Group bünyesinde bulunan Saran Digital Studios (SDS); Entertainment Globalization Assosiation’ın düzenlediği, dublajın Oskar Ödülleri olarak adlandırılan Hermes Awards’a aday olmaya hak kazandı. SDS’nin ünlü yönetmen Guillermo del Toro’nun Pinokyo’su için Netflix’e yaptığı dublaj, “Best Overall Dubbing in Animation” kategorisindeki tek Türkçe içerik olurken SDS de aday olan tek Türk firma oldu.

 Türkiye’nin en köklü dublaj stüdyolarından Saran Digital Studios (SDS); Netflix içeriği olan Pinokyo adlı filme yaptığı Türkçe dublaj ile birçok projeyi geride bırakarak Hermes Awards’ta “Best Overall Dubbing in Animation” kategorisinde aday gösterildi. Entertainment Globalization Assosiation tarafından bu sene ilk kez düzenlenen yarışmada, adaylar ödül komitesi tarafından genel oylamayla seçildi.

Alanında uzman olan profesyonel ekibi ile Türkiye’de ve dünyada çok sayıda markaya dublaj hizmeti veren SDS, 33 dilde altyazı hizmeti de sunuyor. Orta Doğu, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’ne kadar uzanan geniş bağlantı ağı ile global standartlarda seslendirme ve altyazı çözümleri sunan marka, Entertainment Globalization Assosiation’ın düzenlediği etkinlikte aday gösterilen tek Türk şirket olurken, “Best Overall Dubbing in Animation” kategorisinde aday olan Pinokyo da aday olan tek Türkçe içerik oldu. Lokalizasyon alanında uzman, global üyelerin tamamına açılan oylamayla yapılacak finalin ardından ödüller, 30 Mart’ta yapılacak ödül töreninde sahiplerini bulacak.

Etiketler saran saran group