Barcelona’da Arda Turan 18 kişilik kadroya alındı

Barcelona’da Arda Turan 18 kişilik kadroya alındı
Güncelleme:

Arda Turan'ın Barcelona formasıyla çıkacağı ilk maç Türkiye'de yayınlanmayacak.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique yarın akşam Espanyol ile oynayacakları Kral Kupası maçı kadrosuna Arda Turan ve Vidal’i de dahil etti.

Transfer yasağının kalkması ile Barcelona forması giymesine herhangi bir engel kalmayan Arda Turan ve Vidal hakkında gelen soruları cevaplayan teknik direktör Luis Enrique, "Elimizdeki antrenman verileri, ikisinin de 90 dakika oynayabileceklerini gösteriyor. Arda ve Aleix iyi durumdalar. İkisi de çok mutlu. Ne kadar süre alacaklarını bilmiyorum ama yarın ikisi de oynayacak" ifadelerini kullandı.

Arda ve Vidal’in kaliteli oyuncular olduğunu belirten ve savunma yönünden de takıma katkı sağlayacaklarını söyleyen İspanyol teknik adam "Arda, hem orta saha hem kanatta oynayabiliyor. Aleix’ten ise savunmanın sağı ve ortasının yanı sıra kanatta da faydalanabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

Barcelona’nın sahasında yarın TSİ 21.30’da Espanyol ile oynayacakları İspanya Kral Kupası son 16 turu ilk maçı 18 kişilik kadrosu şu şekilde:

Ter Stegen, Masip, Piqu‚, Rakitic, Sergio, Dani Alves, Arda Turan, A.Iniesta, Su rez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Jordi Alba, Aleix Vidal, Vermaelen , Mathieu.

Maçı Türkiye’de yayınlayan yok

Türk futbolseverlerin Arda Turan’ın Barcelona formasıyla ilk maçını izleme şansı ise maalesef bulunmuyor. Zira Türkiye’de herhangi bir televizyon kanalı İspanya Kral Kupası’nın yayın haklarını elinde bulundurmuyor.