Son sözü LeBron James söyledi

Son sözü LeBron James söyledi
Güncelleme:

CLeveland, Warriors'u 6. maçta yenerek seriyi son maça taşıdı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA’de final serisi 6. maçında Cleveland Caveliers, sahasında Golden State Warriors’ı 115-101 mağlup etti. Cleveland, aldığı bu galibiyetle seriyi 3-3’e getirdi. Şampiyon 7. maçta belli olacak.

NBA’de final serisi 6. maçında Cleveland Caveliers, Golden State Warriors’ı konuk etti.
 
Quicken Loans Arena’da oynanan mücadelede seyircisinin büyük desteğini arkasına alan LeBron James ve arkadaşları, ilk çeyrekten itibaren rakibine büyük üstünlük kurdu ve farkı çift haneye çıkarmayı başardı.
 
İkinci yarıda maça geri gelmeye çalışan Golden State’e dönüş izni vermeyen Cleveland, sahadan 115-101 galip ayrılarak 3-1 geriye düştüğü seriyi 3-3’e getirmeyi başardı.
 
Cleveland Caveliers adına süper yıldız LeBron James maça damga vuran isim oldu. Mücadeleyi 41 sayı ile tamamlayan James, istatistik hanesine 11 asist 8 ribaund 4 top çalma 3 blok da ekleyerek muazzam bir performans gösterdi. Kyrie Irving 23, Tristan Thompson 15 sayı 16 ribaund ve JR Smith de 14 sayı kaydetti.
 
Konuk Golden State adına MVP Stephen Curry’nin 30, Klay Thompson’ın 25 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmedi.
 
Şampiyonun belirleneceği serinin 7. maçı, Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece Oracle Arena’da Golden State ev sahipliğinde oynanacak.

Sporcope