Bakan müjdeyi verdi: Rangers-Galatasaray maçı şifresiz kanalda!

Bakan müjdeyi verdi: Rangers-Galatasaray maçı şifresiz kanalda!
Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Rangers - Galatasaray maçının Teve 2 kanalından şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Rangers - Galatasaray maçının kanalı değişti. Daha önce Smartspor üzerinden yayınlanacağı açıklanan Rangers - Galatasaray maçı, şifresiz kanala geçti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rangers - Galatasaray maçının Teve2 kanalından şifresiz yayınlanacağını açıkladı.

Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın 1 Ekim'de Rangers ile oynayacağı karşılaşma Teve2'de yayınlanacak" mesajını paylaştı.

PERŞEMBE GECESİ OYNANACAK

UEFA Avrupa Ligi playoff turundaki Rangers - Galatasaray maçı, 1 Ekim Perşembe günü 21:45'te başlayacak ve Glasgow'daki Ibrox Stadı'nda oynanacak. Mücadelenin hakemi Letonya Futbol Federasyonundan hakem Andris Treimanis olacak ve yardımcılıklarını da Haralds Gudermanis ve Aleksejs Spasjonnikovs üstlenecek.