Fatih Altaylı'dan olay Nagatomo açıklaması: Keşke Nagazaki'de gitseymiş

Fatih Altaylı'dan olay Nagatomo açıklaması: Keşke Nagazaki'de gitseymiş
Güncelleme:

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray'la ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. ''Ruhsuz, haysiyetsiz, şerefsiz, onursuz futbolcularla sahaya çıkamazsın diyerek Fatih Terim'i eleştiren Altaylı, Nagatomo için ise çok konuşulacak bir açıklama yaparak, Keşke 11 tane...

Fatih Altaylı, Habertürk TV'de yayınlanan Spor Saati adlı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Fatih Altaylı'nın sözleri...

RUHSUZ, HAYSİYETSİZ, ŞEREFSİZ, ONURSUZ FUTBOLCULARLA SAHAYA ÇIKAMAZSIN!
Galatasaray'ın başında hoca var, sevgili dostum Fatih Terim. Herkes hata yapar, yanlış yapar da aynı hatayı sürekli tekrarlayana da... İmparatorumuz, büyük teknik direktörümüz sezon başından beri 'Bunlar şöyle, bunlar böyle' diyor. Tamam da niye onlarla oynuyorsun? Ders vereceğim, nasihat edeceğim deyip deyip aynı ruhsuz, haysiyetsiz, şerefsiz, onursuz futbolcularla sahaya çıkamazsın! Şimdi Fatih Terim veya Galatasaraylılar, 'Futbolcularla böyle konuşamazsın' diyecek. Konuşurum kardeşim! Bu takım, bu kulüp, 2 milyar TL'ye yakın borç içinde her tarafı tel tel dökülürken bu güruha, takım demiyorum, bu güruha 2 milyar TL borç sebebi olan bu güruha 100-150 milyon dolar para ödeyecek. Bu güruhun sahada bize sunduğu da bu! Ey Fatih Terim sen dersini almış ve görmüşsün. Bu adamların oynamadığında futbola benzer bir şey oynadığımızı da ligde görmüşsün.

NAGATOMO İÇİN SKANDAL SÖZLER: KEŞKE NAGAZAKİ'DE BU ADAM GİTSEYMİŞ
Nagatomo tel tel dökülüyor. Hala oynatıyorsun, Emre'yi oynatmıyorsun... Geçen sezon 'Keşke 11 tane Japonumuz olsa' dediğimiz Nagatomo için bu sene 'Ulan keşke Nagasaki'de bu adam gitseymiş' diyecek noktaya geldi Galatasaray taraftarı. Emre'yi ligde oynatıyorsun, şahane oynuyor. Üstelik Emre'yi büyük umutlarla da sen aldın, ben almadım.

NAGASAKİ'DE NE OLMUŞTU?
(İkinci Dünya Savaşı'nın Pasifik muharebeleri sürerken ABD, 9 Ağustos 1945'te Japonya'nın Nagasaki kentine atom bombası atmış, ilk anda 70 bin kişi ölürken, Nagasaki'nin yarısı yok olmuştu.)

FATİH TERİM KORKMUŞ, YÜREĞİNİ KAYBETMİŞ!
Fatih'i çok seviyoruz, 40 senelik arkadaşım, Galatasaray ona çok şey borçlu tamam da yeter. Fatih Terim aklını kaybetmiş olsaydı. Ömer Bayram'ı orada oynatmayı düşünemezdi. Fatih Terim, korkmuş, yüreğini kaybetmiş. Ödlek bir teknik direktör olmuş. Kendisinden korkuyor. Kendi geçmişinin altında ezilmiş! Kafasında 'Büyük maçlar büyük futbolcularla kazanılır. Bu futbolcular büyük futbolcular ben bunlarla sahaya çıkacağım' diyor. Doğru ama elindeki futbolcular büyük futbolcular değil. Parası çok olan illa büyük futbolcu değildir. Büyük futbolcu yoksa teknik direktör büyür! Sen kendini büyüt, onları değil. Onlardan bir cacık olmadığı ortada. Galatasaray'ın tablosuna baktığında aklını başına alabilecek tek kişi görüyorum o da Fatih Terim. Başkasının bu gücü imkanı yok"

GALATASARAY'A KOMPLO YAPILIYOR
BeIN SPORTS denilen felaketin içinde maçın adayları seçiyorlar. Feghouli, Ömer Bayram, Lemina aday... Feghouli gol attı ama sahanın en kötülerinden biriydi. Feghouli o golü atmasa 'Bu adam bu maçı sattı' dersin. Savunma yapmıyor, topa hamle yapmıyor, hücuma giderken duruyor, topa koşmuyor. Bir gol attı, onda da mecbur kaldı. Emre öyle bir top attı ki... Lemina... Normalde maçı bitiremez, kart görmesi lazım. Bu iki adamı beIN SPORTS maçın adamı diyor. Ömer Bayram, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir bunlar maçın adamı olabilirler. Bence mahsus yapıyorlar. Öne çıkaralım ki Galatasaray kötü adamlarla devam etsin. Başka bir şey aklıma gelmiyor, bu kadar futboldan bihaber futbol kanalı olamaz.

YÖNETİMDE BÜYÜK ÇATLAK VAR
Yönetimde büyük çatlak var. Abdurrahim Albayrak, Mustafa Cengiz, Yusuf Günay arasında büyük fikir ayrılığı var. Büyük anlayış farklılığı var. Birbirleri hakkında sürekli konuşur hale gelmişler dışarıda. Yine de kulübü de rezil yönetiyorlar diyemeyiz. Galatasaray'da ciddi bir kaos var. Yargı da katkıda bulundu. Kriz ortamı dış kaynaklı olsaydı Galatasaray çıkardı oradan ama bu kriz iç kaynaklı. Galatasaray camiası kenetlenecek noktada değil. Yönetimin en büyük zafiyeti de bu. Böldüler camiayı."