Cenk Tosun'u çıldırtan olay: Kırmızı kart gördü

Cenk Tosun'u çıldırtan olay: Kırmızı kart gördü
Güncelleme:

Türkiye ile Tunus arasında oynanan özel karşılaşmada Cenk Tosun, bir anda tribünler ile tartışmaya girdi. Sinirlerine hakim olamayan Cenk Tosun, hakemden kırmızı kart gördü.

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’na hazırlanan Tunus, Türkiye A Milli Futbol Takımı ile İsviçre’de özel maçta karşı karşıya geldi. Cenevre Stadı’nda oynanan karşılaşmada Cenk Tosun , kendisine yapılan penaltıdan attığı golle Türkiye’yi 1-0 öne geçirdi. Tunus iki dakika sonra eşitliği sağlarken, 60. dakikada hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Cenk Tosun , karşılaşma oynanırken bir anda tribünlere giderek sert bir şekilde konuşmaya başladı.

Taraftarlara dönerek sözlü kavga eden Cenk Tosun , Türkiye’yi destekleyen seyircilerin de bulunduğu tribünleri göstererek bir grubu işaret etti. Sinirlerine bir türlü hakim olamayan Cenk Tosun , tribünlere iyice yaklaşarak sert tepkide bulundu. Karşılaşmanın hakemi, Cenk Tosun’un bu hareketleri sonrası golcü futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Cenk Tosun’un maçı tribünden izleyen babasına tepki gelmesi üzerine sinirlendiği öğrenildi.

Oldukça sinirli olduğu gözlenen Cenk Tosun , oyundan çıkarken de yine tribünleri tepki gösterirken, güvelik görevlileri olaya müdahale etti. 

TOSUN PAŞA ÖZÜR DİLEDİ

Türkiye ile Tunus arasında oynanan özel karşılaşmada Cenk Tosun, ailesine tepki gösterilmesi sonrası bir anda tribünler ile tartışmaya girdi. Sinirlerine hakim olamayan Cenk Tosun, hakemden kırmızı kart gördü. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Cenk, ''Her şeyden önce biz insanız. Maç esansında çok çirkin bir görüntü gördüm ve dayanamadım. Aile bir numarada geliyor her zaman. Yapmamam gerekiyordu...'' dedi.

Cenk Tosun'un açıklamaları şu şekilde:

Takım arkadaşlarım ve Türk halkından özür dilerim. Her şeyden önce biz insanız. Maç esansında çok çirkin bir görüntü gördüm ve dayanamadım. Aile bir numarada geliyor her zaman. Yapmamam gerekiyordu...

Hakemden de özür dilerim. Ona da saygısızlık yaptığımı düşündüm. O da bana teşekkür etti. Babam şu anda iyi durumda. Hatta bana kızdı! Neden böyle bir şey yaptığımla ilgili olarak. Herkesten tekrar özür dilerim.
 

Seçiniz...