4 futbolcuya kritik uyarı

4 futbolcuya kritik uyarı

Beşiktaş teknik heyeti, Vodafone Arena'daki gala öncesi sınırdaki 4 yıldızı bu sözlerle uyardı..

Gomez, Beck, İsmail ve Olcay kart ceza sınırında. Kasımpaşa maçında fire vermek istemeyen siyah-beyazlılar, yeni mabedlerindeki ilk rakipleri Bursaspor karşısına tam kadro çıkmak istiyor.

Vodafone Arena’da boy göstermek için geri sayıma başlayan Beşiktaş’ta, Kasımpaşa karşılaşması öncesi sarı alarm verildi. Yeni mabedlerindeki ilk rakipleri Bursaspor maçına sakatlar hariç tam kadro çıkmak isteyen siyah-beyazlılarda teknik heyet bugünkü kritik mücadeleden önce yapılan son idmanda sarı kart sınırındaki oyuncuları uyardı.

Üçer sarı kartı bulunan Mario Gomez, Beck, İsmail Köybaşı ve Olcay Şahan’ın kart görmelerinden çekinen teknik patron Şenol Güneş ve kurmayları futbolcuları şu ifadeleri kullanarak uyardı..

Beşiktaş'ta her maça prim geliyor

‘DİKKATLİ OLUN’

Vatan'ın haberine göre; “MAKAS daraldıkça bizim için her maç çok daha önemli ancak Bursa sınavının yeri çok farklı. Taraftarımıza kavuşmak için can attığınızın farkındayız. Bizim Bursa karşısında tam kadro olmamız lazım. Üstelik bu tarihi fırsatı kaçırmak istemediğinizin de farkındayız. Bunun için başta ceza sınırındaki oyuncular olmak üzere hepiniz çok dikkatli olun. Tarihe geçeceğinizi unutmayın ve ona göre hamleler yapın. Hakemlerle diyaloğa girmekten kaçının, rakiplerinizle girdiğiniz mücadelelerde de olabildiğince kendinizi sakının.”