TFF seçimi öncesi flaş karar !

TFF seçimi öncesi flaş karar !

Ulusoy'un yanındaki bir numaralı destekçisi olarak görünen Trabzonspor da TFF başkanlığı için seçimini Demirören'den yana yaptı.

Futbol Federasyonu'nun olağan genel kuruluna sayılı günler kala planları alt - üst edecek flaş bir gelişme yaşandı... 
 
TFF başkan adaylarından Haluk Ulusoy'un en büyük destekçisi olarak görünen ancak bu konuda net tavrını ortaya koymamamasının yanı sıra Yıldırım Demirören'i destekleyeceği konusundaki iddialar konusunda da sessiz kalan Trabzonspor sonunda nihai kararını verdi.
 
Yıldırım Demirören'in "235 ıslak imzamız var" açıklamasının ardından bu sabah Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile biraraya geldiği ve bordo-mavili kulübünde imzalarını aldığı öğrenildi. 
 
Bordo-mavili kulübün de seçimini Demirören'den yana yapmasının ardından Ulusoy'un bu duruma nasıl bir tavır takınacağı merak konusu oldu.
 
PTT 1.Lig'in yeni takımlarından Trabzon 1461 kulübünün de Trabzonspor'un ardından imzalarını Demirören'e gönderdiği öğrenildi.
 
İBRAHİM USTA DA YÖNETİMDE
 
Bu arada Trabzonspor'un son genel kurulunda İbrahim Hacıosmanoğlu'nun rakibi olan işadamı İbrahim Usta'nın da Yıldırım Demirören'in yönetiminde yer alacağı belirtildi. Usta ile birlikte Servet Yardımcı, Cengiz Zülfikaroğlu, Arif Koşar, Nihat Özdemir, Kaan Terzioğlu, Mustafa Beyazlı, Mustafa Çağlar ve Ali Düşmez gibi isimlerin Demirören'in yönetiminde yer almasına kesin gözüyle bakılan isimler oldu.

Sporx