''Pozisyonda faul yoktu''

''Pozisyonda faul yoktu''

Robin van Persie, deplasmanda aldıkları 1-0’lık galibiyetle tur kapısının sonuna kadar açıldığını söyledi.

Hollandalı yıldız, “İyi bir skor elde ettik. Bizim için 0-0 bile çok iyi sonuçtu ama deplasmanda 1 gol atmak Avrupa kupalarında her zaman çok önemli olmuştur. Bizim için harika bir sonuç. İkinci maçta sahamızda taraftarlarımızın vereceği desteği düşününce bu skor çok daha anlamlı oluyor. Durum iyi gözükse de yolun yarısındayız. İkinci maç bizi bekliyor. Hala kat edilmesi gereken bir diğer yarısı var” dedi.

Karşılaşmanın ortada geçtiğini anlatan Hollandalı futbolcu, “İlk  yarıda 4-5 gol pozisyonu bulduk ama şanssızdık ve golü bulamadık. Rakibimiz de pozisyonlar yakaladı. Tehlikeli bir takım olduklarını söyleyebilirim. Maçın sonuna kadar gol umudunu taşıdık ve açıkçası biraz şanslıydık, golü bulduk” ifadelerini kullandı.

Robin van Persie, Atromitos yedek kulübesinin golde faul yaptığı şeklinde itirazlarının iletilmesi üzerine, “Vücudumu kullandım. Bazen omzunuzu akıllıca kullanmak gerekir, ben de bunu yaptım. Hakemin doğru bir karar verdiğine inanıyorum. Çünkü pozisyonda hiçbir şekilde faul yoktu. Gol, doğru karardı” diye  konuştu.