UEFA Cüneyt Çakır için kararını verdi

UEFA Cüneyt Çakır için kararını verdi
Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Milan-Atletcio Madrid maçında verdiği kararlarla olay olan Cüneyt Çakır için Milan, UEFA'ya şikayette bulunmuştu. UEFA, Cüneyt Çakır için son kararını verdi.

Milan yönetimi Atletico Madrid karşılaşmasının ardından Cüneyt Çakır'ı UEFA'y şikayet etmiş ve bir daha Milan maçı yönetmemesini talep etmişti. UEFA, Milan'ın şikayetini değerlendirmeye aldı ve Cüneyt Çakır için flaş bir karar aldı.

Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Milan - Atletico Madrid maçında Cüneyt Çakır'ın verdiği tartışmalı penaltı kararının sorumlusunun VAR hakemi Abdülkadir Bitigen olduğu belirtildi.

 Çakır değil Bitigen suçlu 

Calcio Mercato'nun haberine göre UEFA'ya Cüneyt Çakır'ın hatalı kararını şikayet eden Milan kulübüne cevap olarak pozisyonda kusurlu olanın VAR hakemi Bitigen olduğu belirtildi. Maçın VAR hakemi Abdülkadir Bitigen'in yaptığı hata nedeniyle bundan böyle Hüseyin Göcek'in Cüneyt Çakır'ın maçlarında görev alacağı iddia edildi.

VAR hatalı karar verdi 

Pozisyonda Lemar'ın Kalulu'dan önce topa elle dokunması ve VAR'dan Cüneyt Çakır'ın uyarılmaması nedeniyle Milan'ın Çakır için yaptığı şikayetin de böylelikle görmezden gelindiği aktarıldı.