Leverkusen'nde Hakan ve Ömer'e şok !

Leverkusen'nde Hakan ve Ömer'e şok !
Güncelleme:

Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, Schalke04 karşısında forma şansı bulamayıp ikisi de birden yedeğe çekildi.

Son maçlarda grafiği yükselen Hakan Çalhanoğlu'nun ve Ömer Toprak'ın, UEFA şampiyonlar ligi rövanş maçında Atletico Madrid karşısında, seri penaltı atışlarında penaltı kaçırmalarına mı tepki geldiği ise merak konusu oldu. 

Milli yıldızlar yedek başladı, Leverkusen kazandı!

Almanya Bundesliga'nın 26. haftası, Schalke 04 ile Bayer Leverkusen arasında oynanan dev mücadeleye sahne oldu. Veltins - Arena'da oynanan karşılaşmayı, Leverkusen 1-0'lık skorla kazandı.

Karşılaşmada rakibine oranla daha etkili pozisyonlar yakalayan Leverkusen, gaibiyet golünü 35. dakikada Karim Bellarabi ile buldu.

Bu skorun ardından Leverkusen puanını 45 yaparken, Schalke 04 ise 39 puanda kaldı. Bundesliga'nın 27. haftasında Leverkusen, evinde Hamburg ile karşılaşacak; Schalke ise deplasmanda Augsburg'a konuk olacak. 

ÇALHANOĞLU VE ÖMER YEDEKTE!

Milli oyuncularımız Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, Schalke04 karşısında forma şansı bulamayıp ikisi de birden yedeğe çekildi. İki oyuncu da ikinci yarı ile birlikte oyuna dahil oldu.

Schalke04'le bu akşam oynanan maçta Bayer Leverkusen'de, milli oyuncular Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın birlikte yedek bırakılması şaşkınlık yarattı.

Son maçlarda grafiği yükselen Hakan Çalhanoğlu'nun ve Ömer Toprak'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Atletico Madrid karşısında, seri penaltı atışlarında penaltı kaçırmalarına mı tepki geldiği ise merak konusu oldu.

Hürriyet