Spaletti ve Totti birbirine girdi

Spaletti ve Totti birbirine girdi
Güncelleme:

Roma’da, teknik direktör Luciano Spalletti ile takım kaptanı Francesco Totti’nin, Atalanta maçı sonrası ciddi şekilde tartıştıkları iddia edildi.

İtalyan basınına yansıyan haberlere göre, ligin 33.haftasında dün  deplasmanda Atalanta'ya karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 geriye düşen ve  beraberliği son dakikada Totti’nin ayağından gelen golle bulan Roma’da, maç  sonrası teknik direktör Spalletti ile Totti arasında ciddi gerginlik yaşandı. Maç sonucu nedeniyle oyuncularına sert şekilde çıkışan Spalletti’ye, Totti’nin  karşılık vermesi, ikilinin arasındaki gerginliği tırmandırdı.
 
Haberlerde, Spalletti ve Totti’nin birbirlerine sert sözler sarf  etmelerinin, soyunma odasına giderken başladığı, hatta itiştikleri öne sürüldü.  Takımın deplasmandan Roma’ya dönüşünde tesislerin önünde “Totti için saygı”  pankartının asıldığı da paylaşıldı.
 
Spalletti, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada, soyunma odasına  girişte oyuncularına maçla ilgili bir şeyler söylemek için beklediğini  doğrularken, bazı oyuncularıyla fiziksel müdahaleye varan kavga ettiği  iddialarını yalanladı.
 
Roma’da Spalletti ile Totti arasında yaşanan gerilim ilk değil. İkili,  şubat ayında basın üzerinden birbirlerini hedef almış, Totti, o hafta sonu  Roma’nın Palermo ile yapacağı maçın kadrosundan son anda çıkarılmıştı.
 
Sarı-kırmızılı kulüpte yönetim, teknik direktör Spalletti’den taraf  olurken, taraftarlar da kendi aralarında ikiye bölünmüştü. Şubat ayındaki  tartışmadan sonra Roma yönetimi, emektar kaptanlarının sözleşmesini yenilememe  yönünde tavır almıştı. İtalyan basını, futbol yaşantısını 1 yıl daha sürdürmek  isteyen 39 yaşındaki Totti'nin, ABD ya da Körfez ülkelerine gidebileceğini yazdı.