Damat dehşet saçtı: 2 ölü

Damat dehşet saçtı: 2 ölü

Pompalı tüfekle kayınpederinin evini basan 35 yaşındaki damat 2 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi de yaraladı.

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde pompalı av tüfeğiyle kayınpederinin evini basan 35 yaşındaki M.D., pompalı tüfekle katliam yaptı.

M.D'nin silahından çıkan saçmaların isabet ettiği boşanma aşamasında olduğu eşi 28 yaşındaki F.T. ile kayınbabası 60 yaşındaki M.G. yaşamını yitirirken. kayınvalidesi ve baldızı ise ağır yaralandı.

YEMEK YERKEN ATEŞ AÇTI

İddiaya göre, eşiyle sorunlar yaşan F.D.,  yaklaşık bir yıl önce evinden ayrılarak babasının evine yerleşti.

Boşanma tartışması kanlı bitti: 2 ölü, 2 yaralı! | Haber3 Video | Sitene Ekle

Eşiyle boşanma aşamasında olduğu öne sürülen M.D., akşam saatlerinde elindeki pompalı av tüfeğiyle kayınpederinin evine geldi. Pompalı av tüfeğiyle pencereden içeriye ateş etmeye başlayan M.D., bu sırada yemek yiyen eşi F.D.'yi kayınpederi M.G.'yi, kayınvalidesi E.G.'yi ve baldızı H.G.'yi vurdu.

M.D. saldırı sonrasında olay yerinden kaçarken, evdekiler ise kanlar içinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan M.G. ve F.D. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.G. ve kızı H.G.'nin hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi.

Cinayet şüphelisi damat M.D.'nin yakalanması için harekete geçen jandarma, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.