1 Aralık'a kadar devredecekler !

1 Aralık'a kadar devredecekler !
Güncelleme:

Hamas ve Fetih, Gazze'nin idaresi konusunda birbirleriyle uzlaştı.

Hamas ve Fetih, Gazze'nin idaresini devretme konusunda uzlaştı. Buna göre idare, en geç 1 Aralık'a kadar Birlik Hükümeti'ne devredilecek.

Mısır'ın devlet bilgilendirme servisinden yapılan açıklamada, Hamas ve Fetih'in Gazze Şeridi'nin yönetim kontrolünü 1 Aralık'a kadar birlik hükümetine devretmeyi kabul ettiğini son dakika olarak bildirdi.

Hamas, kontrolü konusundaki görüşmelerde El Fetih ile anlaştıklarını duyurmuştu. Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas'ın bir ay içinde Gazze'ye gideceği açıklanmıştı.

Vatan

text-ad
Etiketler gazze anlaşma fetih
Ünlü oyuncunun PKK ile ilgili yaptığı yorum ortalığı karıştırdı Ünlü oyuncunun PKK ile ilgili yaptığı yorum ortalığı karıştırdı CHP listesinden Meclis'e giren vekil AK Parti'ye katıldı CHP listesinden Meclis'e giren vekil AK Parti'ye katıldı Faiz yok, taksit var! Bu bankalar 75 bin TL'ye kadar faizsiz kredi veriyor Faiz yok, taksit var! Bu bankalar 75 bin TL'ye kadar faizsiz kredi veriyor Boğaziçi Üniversitesi'nde Nurettin Yıldız gerginliği: 13 polis yaralandı, 97 gözaltı var! Boğaziçi Üniversitesi'nde Nurettin Yıldız gerginliği: 13 polis yaralandı, 97 gözaltı var! Uzmanından gram altın yatırımcısına kritik uyarı: ''Bu seviye geçilmeden yükseliş zor'' Uzmanından gram altın yatırımcısına kritik uyarı: ''Bu seviye geçilmeden yükseliş zor'' Terörsüz Türkiye sürecinde gerilim: Bakan Tunç'un o sözleri DEM Parti'yi rahatsız etti Terörsüz Türkiye sürecinde gerilim: Bakan Tunç'un o sözleri DEM Parti'yi rahatsız etti Sadece tekneyle gidilebilen mahalle yıllar sonra yola kavuştu Sadece tekneyle gidilebilen mahalle yıllar sonra yola kavuştu Özel kursta kabus: Bıçak ve sopayla sınıfa girdi, 12 yaşındaki çocuğu döve döve hastanelik etti! Özel kursta kabus: Bıçak ve sopayla sınıfa girdi, 12 yaşındaki çocuğu döve döve hastanelik etti! 19 Mayıs'la birlikte 3 güne çıkan hafta sonunun hava durumu belli oldu 19 Mayıs'la birlikte 3 güne çıkan hafta sonunun hava durumu belli oldu İstanbul'da vatandaşa saç baş yoldurtan uygulama: Yol komple kapatıldı! İstanbul'da vatandaşa saç baş yoldurtan uygulama: Yol komple kapatıldı!
Yine Survivor, yine Batuhan, yine İsmail ve yine kavga! Yine Survivor, yine Batuhan, yine İsmail ve yine kavga! Boşandıktan sonra 7 kilo birden veren Bengü 2 çocuğuyla gittiği deniz tatiliyle yazı getirdi Boşandıktan sonra 7 kilo birden veren Bengü 2 çocuğuyla gittiği deniz tatiliyle yazı getirdi Bülent Şakrak yeni sevgilisini ilan ettikten sonra Ceyda Düvenci'nin paylaşımı olay oldu Bülent Şakrak yeni sevgilisini ilan ettikten sonra Ceyda Düvenci'nin paylaşımı olay oldu Suriyeli Bakan canlı yayında Türkiye'den bahsederken gözyaşları içinde kaldı Suriyeli Bakan canlı yayında Türkiye'den bahsederken gözyaşları içinde kaldı Emekli generalin oğlu inşaatta ölü bulunmuştu! İntihar değil cinayet çıktı! Emekli generalin oğlu inşaatta ölü bulunmuştu! İntihar değil cinayet çıktı! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 7.2 ve üzeri deprem uyarısı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 7.2 ve üzeri deprem uyarısı Kentin en büyük barajında kırmızı alarm: Su seviyesi yüzde 15'e düştü Kentin en büyük barajında kırmızı alarm: Su seviyesi yüzde 15'e düştü Üniversite hastanesinde skandal iddia: Profesör ve sekreteri gözaltında! Üniversite hastanesinde skandal iddia: Profesör ve sekreteri gözaltında! Uzman isim 6 büyüklüğündeki deprem sonrası ''Depremler sürecek'' deyip riskli yerleri saydı! Uzman isim 6 büyüklüğündeki deprem sonrası ''Depremler sürecek'' deyip riskli yerleri saydı! Kötü haberi bizzat Erdoğan verdi: ''Bu sene sıkıntı yaşayacağız'' deyip o ürünleri açıkladı Kötü haberi bizzat Erdoğan verdi: ''Bu sene sıkıntı yaşayacağız'' deyip o ürünleri açıkladı