“Yapı Kredi Cüzdan”dan Mobil Ödeme

“Yapı Kredi Cüzdan”dan Mobil Ödeme

İSTANBUL (AA) - Kredi kartı platformu World kapsamında akıllı telefonlara indirilebilen “Yapı Kredi Cüzdan” uygulaması mobil ödeme imkanı sunuyor....

İSTANBUL (AA) - Kredi kartı platformu World kapsamında akıllı telefonlara indirilebilen “Yapı Kredi Cüzdan” uygulaması mobil ödeme imkanı sunuyor.

Yapı Kredi Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yapı Kredi Cüzdan uygulamasıyla mobil ödeme yapan banka müşterileri,18 Mart-30 Nisan 2016 tarihleri arasında telefonlarından yapacakları ödemelerde yüzde 25 indirim kazanacak.

Uygulamayı indiren kullanıcılar, cep telefonlarını temassız özellikli POS’a yaklaştırarak alışverişlerini kolay ve hızlı bir şekilde tamamlayabilecek.

Yapı Kredi bireysel kredi kartlarıyla tüm temassız POS’larla yapılacak alışverişlerde geçerli olan kampanyaya katılmak için kullanıcıların uygulamada yer alan “BANA ÖZEL” alanından “Kampanyaya Katıl” butonuna basarak giriş yapması yeterli olacak.

Uygulamayla kullanıcılar, bulundukları lokasyonda kendilerine en yakın alışveriş noktalarını ve bu noktalardaki World kampanyalarını görebilecek.

Cep telefonlarına gelen bildirimler sayesinde en sevdikleri markalardaki kampanya ve fırsatlardan kolayca haberdar olacak müşteriler, tek tuşla kendilerine özel kampanyalara da katılabilecek.

Ayrıca son alışveriş bilgilerine, limit, puan durumlarına ve diğer bütün kredi kartı bilgisine ulaşılabilen uygulamanın mobil ödeme özelliği, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarda kullanılabiliyor. Uygulamadan tüm Yapı Kredi kredi kartı sahipleri yararlanabiliyor.