3 ilde eğitime kar molası ! Eğitime 1 gün ara verildi

3 ilde eğitime kar molası ! Eğitime 1 gün ara verildi
Güncelleme:

Ağrı, Bingöl ve Elazığ'da kar yağışının etkisini arttırmasıyla beyaza bürünen 2 şehirde de okullar tatil edildi.

Elazığ'da geceden başlayan kar yağışının etkili olması nedeniyle bugün için kent genelinde tüm okulların tatil edildiği bildirildi.

Meteorolojinin dün uyarısını yaptığı kar yağışı ve fırtına etkisini gösterdi. Elazığ'da gece başlayan kar yağışı sabaha karşı kenti tamamen beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitime ara verildiği bildirildi.

ELAZIĞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KAR TATİLİ KARARI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;"Yoğun kar yağışı ve tipi nedeni ile ilimiz genelinde 28 Şubat Perşembe günü eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir"denildi.

AĞRI'DA DA OKULAR TATİL EDİLDİ

Ağrı Valiliği de merkez ve bağlı köylerde bugün eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

BİNGÖL'DE DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bingöl'ün Karlıova ve Yedisu ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi. Sadece fırınların açık olduğu Karlıova'da 47 köy yolu ulaşıma kapandı. Öte yandan Doğu Anadolu Bölgesi'nde Van, Hakkari ve Bitlis için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Erzurum-Bingöl karayolu çığ düşmesi sonucu ulaşıma kapandı.Karlıova ve Yedisu ilçelerinde dünden beri etkili olan kar yağışı ulaşımda aksaklıklara neden olunca eğitime bugün ara verildi. Kar yağışı ve tipinin hayatı olumsuz etkilediği Karlıova ilçe merkezinde esnaf dükkanlarını açamadı. Sadece fırınların çalıştığı ilçede 47 köyün yolu ulaşıma kapandı.

Seçiniz...