Altın kaplamalı Erdoğan resimli iPhone elde kaldı

Altın kaplamalı Erdoğan resimli iPhone elde kaldı

iPhone'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'lı modelleri görmedi, ithalatçı firma pişman oldu..

Hong Kong merkezli bir şirket olan Royal Tech’in ürettiği ve Türkiye’de Ahmet İletişim tarafından satılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’lı telefonlara ilgi düşük oldu. İthalatçı firma telefonu getirdiğine bin pişman oldu!..

Sözcü'den Bora Erdin'in haberine göre iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 24 ayar altın kaplı özel üretim cihazları geçen mayıs ayında 19 bin dolara (yaklaşık 56 bin TL) satan şirket toplam 12 adetlik satış yaptı. Talebin düşük olması nedeniyle ellerinde kalan son 2 cihazın fiyatını ise 15 bin dolara (yaklaşık 45 bin TL) kadar düşürdü.

DERİ KUTUDA SATILIYOR

Hem 24 ayar altın kaplamalı hem de pırlanta süslemeli olan bu cihazlar ithalatçının elinde kaldı. Fiyatı nedeniyle rağbet görmediğini daha çok taşsız olan ve 6 bin dolara satılan modelin alıcı bulduğunu ifade eden yetkili, markanın yeni modeli olan 6S’in üretimini ise yapmayacaklarını açıkladı.

Sınırlı sayıda üretilen bu cihazları itinalı şekilde kullanmak gerekiyor. Üretici firma iPhone 6 Plus R.T. Erdoğan Edition modeli cihazları, deri kaplı kutularıyla sahiplerine ulaştırıyor.