İstanbul'da el altından sahte içki dehşeti: 5 ölü var!

İstanbul'da el altından sahte içki dehşeti: 5 ölü var!
Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa'da bir kişinin üretip sattığı sahte içki nedeniyle 5 kişinin öldü, 2 kişinin de gözlerini kaybetti.

İstanbul Bayrampaşa'da terzi olan 58 yaşındaki M.Y.'ın ürettiği sahte alkol ölüm zincirine dönüştü. Ek gelir kaynağı olarak sahte alkol üretip 35-40 TL karşılığında satan M.Y.'ın kurduğu içki sofrası hem kendisinin hem de arkadaşlarının hayatına mal oldu. Özel ekibin aydınlattığı olayda 5 kişi öldü, 2 kişi ise kör oldu. M.Y.'a sahte alkol tedarik ettiği belirlenen Resul K. tutuklandı.

TEK TEK HAYATLARINI KAYBETTİLER

İlk olarak, Gaziosmanpaşa'da ikamet eden terzi M.Y. hastanede öldü. Masada bulunan diğer isimler de tek tek hayatını kaybetmeye başladı. Kardeşinin ölüm haberiyle şok olan K.Y. (63), acı haberi masada bulunan diğer arkadaşlarına verdi. Ancak ertesi sabah K.Y. da kaldırıldığı hastanede can verdi. Bir başka ölüm haberi de M.Y.'ın cenaze töreninde yaşandı. Arkadaşlarının tabutuna omuz veren aynı gruptaki T.A. saatler sonra fenalaşınca kaldırıldığı hastanede öldü. Takip eden 3 gün içinde grupta bulunanlardan Esat F., Vedat B. de hayatını kaybetti, 2 kişinin ise gözleri kör oldu. Birlikte alkol aldıkları kişiler tek tek hayatını kaybedince metruk evde alkol alan Bülent A., Sezgin Y. ve Mehmet Emin T. de hastaneye gitti. Bir süre sonra 3'ü de fenalaştı ve komalık oldu. Entübe edilen 3 arkadaş kurtuldu.

Sabah'tan Orhan Turan ve Huzeyfe Atıcı'nın haberine göre masadakiler kendi evlerinde hayatını kaybettiği için olay önce "münferit bir zehirlenme" vakası olarak algılandı. Ancak hastane polislerinin olayı rapor etmesinin ardından, ölüm zincirinin gizemini çözmek için özel bir ekip kuruldu. Ölen T.A.'ın evinde ve terzi dükkânında çok sayıda şişe ve alkol ele geçirildi. Ekipler, terzi dükkânının çevresindeki kahvehane ve bilardo salonlarına müşteri kılığında girerek araştırma yaptı. Terzi dükkânına ortak olan Bülent Ş.'nin ve sahte alkolle gözlerini kaybeden kişilerin ifadesini aldı.

"35-40 TL'YE SATARDI"

Bülent Ş. ifadesinde "M.Y. ile 7-8 yıldır tanışıyoruz. 2 yıl önce dükkânlarımızı ortak hale getirdik. Benim kestiğim ürünleri dikip satıyordu. Bir süredir ek gelir olarak sahte alkol yapıp satıyordu. Dışardan bidonlarla aldığı etil ya da metil alkolün üzerine su katıp çalkalayıp ürettiği votkayı dükkâna gelen çevresindekilere pet şişeler içinde 35-40 liraya satardı. Mustafa'nın alkolleri Resul K. diye birinden aldığını biliyorum" dediği öne sürüldü.

M.Y.'ın sahte alkolü tedarik ettiği Resul K. tutuklandı.

 

(Kaynak)

text-ad
7 bölgenin en beğenilen milletvekilleri belli oldu 7 bölgenin en beğenilen milletvekilleri belli oldu Arda Turan ile röportaj yapan güzel muhabir Türkiye'de fenomen oldu Arda Turan ile röportaj yapan güzel muhabir Türkiye'de fenomen oldu TCMB'nin faiz indirimi sonrası kredi kartı faiz oranları değişti! TCMB'nin faiz indirimi sonrası kredi kartı faiz oranları değişti! İki ülke arasında çatışmalar yeniden alevlendi: 100 binden fazla kişi tahliye edildi İki ülke arasında çatışmalar yeniden alevlendi: 100 binden fazla kişi tahliye edildi ''İntihar edeceğim'' dedi, etrafa kurşun yağdıran saldırgan vurularak öldürüldü! ''İntihar edeceğim'' dedi, etrafa kurşun yağdıran saldırgan vurularak öldürüldü! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Yumaklı ve THK yöneticilerine suç duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Yumaklı ve THK yöneticilerine suç duyurusu İşte 15 soru, 15 yanıtla Gayrimenkul Sertifikası'nın tüm detayları İşte 15 soru, 15 yanıtla Gayrimenkul Sertifikası'nın tüm detayları Bu sefer de Antalya yanıyor... Altı noktada yangın çıktı, alevler yerleşim yerine ulaştı Bu sefer de Antalya yanıyor... Altı noktada yangın çıktı, alevler yerleşim yerine ulaştı Belediye Başkanı'nın bu sözleri tartışma yarattı: ''Hepsi korkarak kaçtılar!'' Belediye Başkanı'nın bu sözleri tartışma yarattı: ''Hepsi korkarak kaçtılar!'' Fatih Altaylı hayatını 2 kez kurtaran ünlü siyasetçiyi ilk kez açıkladı Fatih Altaylı hayatını 2 kez kurtaran ünlü siyasetçiyi ilk kez açıkladı
9 gün arayla öldürülen 2 genç kızın katilleri yakın arkadaş çıktı! 9 gün arayla öldürülen 2 genç kızın katilleri yakın arkadaş çıktı! Güzel oyuncu kışın yaptığı sporun karşılığını yaz tatilinde aldı! Güzel oyuncu kışın yaptığı sporun karşılığını yaz tatilinde aldı! 14 yaşındaki Hacer'in katilinin internet aramaları kan dondurdu 14 yaşındaki Hacer'in katilinin internet aramaları kan dondurdu Fenerbahçe-Feyenoord maçının tarihi belli oldu Fenerbahçe-Feyenoord maçının tarihi belli oldu Japon devi Toyota'nın yenilenen en sevilen SUV'u Hybrid motoruyla Türkiye’de... Japon devi Toyota'nın yenilenen en sevilen SUV'u Hybrid motoruyla Türkiye’de... Cumhurbaşkanlığı'ndan kabine revizyonu açıklaması Cumhurbaşkanlığı'ndan kabine revizyonu açıklaması İstanbul'daki vahşi cinayette 4 polis ve 1 güvenlik amiri tutuklandı İstanbul'daki vahşi cinayette 4 polis ve 1 güvenlik amiri tutuklandı Soruşturmaların, operasyonların bir bileni Cem Küçük bu sefer herkesi şaşırttı! Soruşturmaların, operasyonların bir bileni Cem Küçük bu sefer herkesi şaşırttı! 13 yıl sonra cezaevinden çıkıp, Bahçeli'yi ziyaret etti 13 yıl sonra cezaevinden çıkıp, Bahçeli'yi ziyaret etti Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan için romantizmi zirveye taşıdı! Selçuk Bayraktar, eşi Sümeyye Erdoğan için romantizmi zirveye taşıdı!