Bulutların arasında inanılmaz görüntü !

Bulutların arasında inanılmaz görüntü !

Çin'de bulutların arasında beliren bu görüntü, görenleri hayrete düşürdü.

Çin'in Jiangxi ve Foshan kenti sakinleri, geçtiğimiz hafta gökyüzünde aniden beliren kale görünümlü gizemli şekilleri görünce hayretlere düştü. Birçok Çinli cep telefonlarıyla kaydettikleri görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaşınca komplo teorisyenleri için yeni bir malzeme doğmuş oldu.

Görüntüler, video paylaşım platformu Youtube'da, haftanın en çok izlenenleri arasına girdi. Bir kısım teorisyen bunun aslında ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) gizli projesi Blue Beam'in bir testi olduğu iddiasını ortaya attı.

NASA'nın uzaya dev cihazlarla görüntü yansıtması esasına dayanan projeyle Hz. İsa'nın dünyaya yeniden gelişinin hologram canlandırmasını yapmak istediği öne sürülmüştü. Kimileri ise uzaylıların dünyayı istila etmeden önce bu görüntülerle insanlara mesaj verdiğini öne sürdü.

Bazı teorisyenler ise Albert Einstein'in ortaya attığı "paralel evren" iddiasında bulundu. "Bu paralel evrenin kapısı mı" diye soranlar "Paralel evrende var olabilecek bir yaşamın izdüşümü yansıdı" yorumları yapıldı.

BİLİM 'BU DEV BİR SERAP' DİYOR

Bilim insanları ise gökyüzünde süzülen bu şehrin aslında "Fata Morgana" denilen doğa olayının bir sonucu olduğunu belirtti. Atmosferbilimci Jill Coleman "Isınan hava yükselirken, kendisinden daha sıcak bir hava katmanıyla karşılaştığında sıcaklık terslemesinden halk arasında 'serap' dediğimiz 'Fata Morgana' optik olguları oluşur" diye konuştu.