DAĞLICA'YA 3 ASKERİ NOKTAYA UÇAKSAVARLI SALDIRI !

DAĞLICA'YA 3 ASKERİ NOKTAYA UÇAKSAVARLI SALDIRI !

Teröristler Dağlıca'daki askeri noktalara havan, uçaksavar ve keskin nişancı silahları ile saldırdı..

Genelkurmay Başkanlığı, Dağlıca Hudut Tabur Merkezi'ne, Keri Tepe Hudut Bölgesi'ne ve Pey Tepe Hudut Karakolu'na eş zamanlı havan, uçaksavar ve keskin nişancı silahları ile saldırıda bulunulduğunu bildirdi. TSK, Pey Tepe Hudut Karakolu'nun çevre duvarlarında hasar oluştuğunu, Dağlıca köyünde bir vatandaşın hafif yaralandığını bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, internet sayfası üzerinden açıklamalarda bulundu. 2 terör örgütü mensubu tarafından Taşarası Jandarma Karakol Komutanlığı'na erzak bırakıp dönen 2 sivil şahsın yolu kesilerek, üzerindeki şahsi eşya, para ve araçtaki erzağın gasp edildiğini bildirdi.

Ayrıca bir sivil aracın durdurularak yakıldığını kaydetti.

Açıklamada ayrıca, “Dağlıca Hudut Tabur Merkezi'ne, Keri Tepe Hudut Bölgesi'ne ve Pey Tepe Hudut Karakolu'na eş zamanlı havan, uçaksavar ve keskin nişancı silahları ile saldırıda bulunulmuş, Pey Tepe Hudut Karakolu'nun çevre duvarında hasar oluşmuş, Dağlıca köyünde bir vatandaş hafif yaralanmış, saldırının geldiği tespit edilen bölgeye ateşle karşılık verilmesini müteakip terörist ateşleri kesilmiştir.” denildi.