''Dilan Polat elimi öpüp, silmeden Engin'e öptür dedi''

''Dilan Polat elimi öpüp, silmeden Engin'e öptür dedi''
Güncelleme:

Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kara, katıldığı canlı yayında ilginç açıklamalarda bulundu. Kara, ''Dilan elimi öpüp sonra 'Bu eli silmeden git Engin'e öptür' dedi'' ifadelerini kullandı.

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Engin ve Dilan Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kara, çift hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bugün Emrullah Erdinç'in konuk olduğu 2. Sayfa programında sunucu, "2. Sayfa'ya romantik bir haber ile başlayalım. Cezaevi romantizmi. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, müvekkillerinin ilginç buluşma yöntemini anlattı" dedi. Program sunucusu olayı şöyle aktardı:

Hüseyin Kaya, Ankara Masası'nda Fatih Atik'e konuştu. Konuşmasından anlıyoruz ki aşık olan çift, birbirlerini özlemişler. Dilan, avukatın elini öpüyor ve 'Elini silmeden Engin’e git, o da aynı yerden elini öpsün' diyor.

Program sunucusunun "Nasıl bir algı yönetiminin içine giriyoruz?" diye sorması üzerine Erdinç; "Tamamen PR çalışması. Sosyal medyada Polat ailesine karşı çok fazla olumsuz mesaj yazıldığı için kamuoyunda algıyı yönetmeye çalışıyorlar. Çünkü sürekli avukatların cezaevinden haber göndermesini görüyoruz. Ne konuşulacaklarına kendileri karar vermek istiyorlar" dedi.

Sözlerine; "Suçlarını kimse konuşmasın istiyorlar" diye devam eden Emrullah Erdinç, "Cezaevine girmeden önce nasıl sosyal medyada aşk yaşıyorlarsa, 'Bakın o aşk hâlâ devam ediyor' mesajı veriyorlar. Sevgi üzerinden gündem oluşturmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı ve ekledi:

Önce yaptıklarınızı açıklayın. Önce devletle helalleşin, kanunlarla helalleşin. Ondan sonra nasıl aşklarını yaşayacaklarsa yaşasınlar, bize ne."