Esra Erol'da tıp dünyasını şoke eden olay: İkizlerin babaları farklı çıktı

Esra Erol'da tıp dünyasını şoke eden olay: İkizlerin babaları farklı çıktı
Güncelleme:

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında haftalardır tartışma yaratan aldatma olayında tıp dünyasını şoke eden bir gelişme yaşandı. DNA testi sonucunda ikizlerin babaları farklı çıktı.

ATV'de yayımlanan Esra Erol'da programında geçen günlerde şoke eden bir olay yaşandı. B.Y isimli kadın eşinin kendisini aldattığını söyleyerek programa başvurdu. Taraflar programa katılarak yüzleşti. 

V.Y., 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için gelmiş ve bir süre sonra ise Ö. isimli kadından ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti. V.Y., 13 yıllık eşi B.Y'dan boşanmak istediğini açıkladı.

B.Y ise boşanmak için iki bebeklere DNA testi yapılmasını şart koştu. 

V.Y. ve ikiz bebekler arasında yapılan DNA testi sonucunda, V.Y. ikizlerden yalnızca birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayda herkes şaşkına döndü.

NE OLMUŞTU?

Esra Erol, B.Y.'ı konuk etti. Genç kadın eşi V.Y. tarafından aldatıldığını belirtti. 3 yıl önce Batman'dan İstanbul'a çalışmak için giden V.Y.'in bir süre sonra Ö. isimli kadından ikiz bebekleri olduğu ortaya çıktı. İddiaların odağındaki eş ise ikizlerinin annesi Ö. ile olan ilişkisine sahip çıkarak eşinden boşanmayı istedi. Betül Hanım ise boşanmak için ikiz bebeklere DNA testi yapılmasını şart koştu. Ö. Hanım önce "Bebeklerimi bu işin içine sokmak istemiyorum" dedi, sonra V.Y.'in Betül Hanım'dan boşanması için durumu kabul etti.