İmamoğlu’ndan AK Partili vatandaşa ders gibi yanıt

Güncelleme:

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisini dinlemeyerek ben “reis sevdalısıyım” diyen vatandaşa “Hiç dinlemiyorsun bak, aynı seninki gibisin, seninki de dinlemiyor” yanıtını verdi.

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için Kayseri’de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu esnafı ziyaret etti. Ziyaret sırasında AKP’li bir vatandaş ile İmamoğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Şekerleme üzerine işletmesi bulunan bir esnaf İmamoğlu’na, “Ben Reis sevdalısı bir kişiyim. PKK’lıları İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde işe mi aldınız, medya da böyle haberler var” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine İmamoğlu vatandaşa yanıt vermek istedi ancak vatandaş İmamoğlu’nun sözünün kesip kendisini dinlememesi üzerine “Hâlâ dinlemiyorsun. Paşa dinlemiyorsun, böyle olmaz. Aynen seninki gibisin, hiç dinlemiyor. Bak hiç dinlemiyor. seninki de dinlemiyor” dedi. İmamoğlu, konuşmasının devamında, “Türkiye’de bir belediye PKK’lıyı işe alacak da benim devletim nerede, niye gelip tutuklamıyor onu. Senin beynin tutulmuş” cevabını verdi.