İstanbul'da bayram trafiği mesai bitmeden başladı

Güncelleme:

Bayram tatilini değerlendirmek isteyen İstanbullular mesai saati sona ermeden yollara düştü.

Bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen İstanbullar yollara düştü. TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

Bugün mesai bitimiyle başlayacak 10 günlük Kurban Bayramı tatili için İstanbullular yollara düştü. Memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar trafik yoğunluğu oluşturdu. TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde kilometrelerce araç trafiği oluştu. Her iki yönde de oluşan yoğun trafik havadan görüntülendi.

İstanbul'da bayram trafiği mesai bitmeden başladı - Resim : 1

Görüntülerde TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde hem Ankara hem Edirne istikametinde yoğun trafiğin oluştuğu görülüyor.

İstanbul'da bayram trafiği mesai bitmeden başladı - Resim : 2

FERİBOT İSKELESİNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Çanakkale’de 10 günlük bayram tatilini fırsat bilen vatandaşların oluşturdukları uzun kuyruklar çileye dönüştü. Tatilciler, Çanakkale’den Eceabat ve Kilitbahir’e geçmek için saatlerdir sıra beklediklerini söyledi.

İstanbul'da bayram trafiği mesai bitmeden başladı - Resim : 3

Çanakkale’de bugün öğle saatlerinde başlayan arabalı feribot kuyruğu, Demircioğlu Caddesi boyunca devam ediyor. Bayram tatilini izinleriyle birleştiren vatandaşlar, Gökçeada ve Gelibolu Yarımadası’nda bulunan şehitlikleri gidebilmek için feribot kuyruğunda bekliyorlar.
Ayrıca, bugün mesai bitimi sonrası başlayacak olan 10 günlük Kurban Bayramı tatiliyle birlikte Akdeniz ve Ege’ye gidecek tatilcilerin Marmara ve Trakya bölgesinden gelmesiyle birlikte; Gelibolu, Eceabat, Kilitbahir ve Çanakkale’de feribot yoğunluğu yaşanması bekleniyor.
Feribot seferleri, doldur boşalt sistemiyle çalışmaya devam ediyor.

Atatürk Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladıAtatürk Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı

 

İHA