İstanbul'un 2 ilçesinde denize girmek yasaklandı!

İstanbul'un 2 ilçesinde denize girmek yasaklandı!
Güncelleme:

Beykoz ve Şile Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamalardaa rüzgâr şiddeti ve dalga yüksekliği nedeniyle bugün deniz girmenin yasaklandığı açıklandı.

Beykoz Kaymakamlığı rüzgâr şiddeti ve dalga yüksekliği nedeniyle bugün deniz girmenin yasaklandığı duyurdu.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada rüzgarın şiddeti ve dalga boyunun tehlike yaratabileceği vurgulanarak "Kaymakamlığımızca 07.08.2021 Cumartesi günü Saat:12.00 itibariyle gün boyu ilçemiz sahillerindeki yoğun dalga ve akıntı nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini korumak amacıyla denize girmek yasaklanmıştır. 08.08.2021 Pazar günü hava/deniz tahmin raporları ve sahada bulunan görevlilerimiz tarafından takip edilecek deniz durumuna göre bilahare değerlendirme yapılacaktır" denildi.

Bir yasak haberi de Şile'den

Kaymakamlık açıklamasında "Kaymakamlığımızca 07.08.2021 Cumartesi günü saat 12.00 itibariyle gün boyu ilçemiz sahillerindeki yoğun dalga ve akıntı nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini korumak amacıyla denize girmek yasaklanmıştır.  08.08.2021 Pazar günü hava/deniz tahmin raporları ve sahada bulunan görevlilerimiz tarafından takip edilecek deniz durumuna göre bilahare değerlendirme yapılacaktır" ifadeleri yer aldı.