Küçükçekmece'de Silahla Vurulan Kadın Hayatını Kaybetti

Küçükçekmece'de Silahla Vurulan Kadın Hayatını Kaybetti

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece'de, oturduğu siteden çıkan kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.Alınan bilgiye...

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece'de, oturduğu siteden çıkan kadın, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Halkalı Atakent Mahallesi 221 Sokak'taki bir sitede oturan Nurcan Arslan (40), arkadaşlarıyla buluşmak üzere siteden çıktı. Bu sırada Arslan, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından açılan ateş sonucu yaralandı.

Vücudunun çeşitli yerlerine 10 kurşun isabet eden Arslan, sitenin güvenlik görevlileri tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralanan Arslan'ın yolda hayatını kaybettiği bildirildi.

Polis ekipleri, Arslan’ın yaya olarak ilerlediği sırada bir kişinin yanına yaklaştığını ve kendisine silahla ateş ettikten sonra beyaz bir araçla olay yerinden kaçtığını belirledi.

Ekipler, cinayetin meydana geldiği yeri güvenlik şeridiyle kapatarak burada inceleme yaptı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.