Mehmet Metiner'den ''FETÖ'cülere işkence'' iddialarına cevap

Mehmet Metiner'den ''FETÖ'cülere işkence'' iddialarına cevap

AK Parti milletvekili Mehmet Metiner cezaevindeki FETÖ'cülere işkence yapıldığı iddialarına sert cevap verdi. Metiner "istiyorlarsa cezaevine huri gönderelim'' dedi.

RS FM’de Yavuz Oğhan’ın “bidebunudinle” programına katılan Metiner, “İşkence ve kötü muamele olmamasına rağmen FETÖ ayarlarına dönen CHP FETÖ’cülerin propogandasına uygun bir iklim yaratmaya çalışıyor” dedi.

Metiner programda şunları söyledi:

SİYASİ PROPAGANDAYA İZİN VERMEYİZ

“Darbeyi püskürttüğü için millete suçlu muamelesi yapan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a düşman çevreler FETÖ’cülere arka çıkmak için kötü muamele ve işkence konusunda algı operasyonu yürütüyorlar. İşkence ve kötü muamele olmadığını bildikleri halde sırf FETÖ’cüleri mağdur göstermek için bu iddiaları ortaya atıyorlar. Aynı zamanda onlarla yapılacak görüşmeler üzerinden FETÖ’cülerin propagandasına zemin hazırlayacak bir iklim yaratmaya çalışıyorlar. Kimse kusura bakmasın. Mağdur edenler FETÖ’cüler. Ben şimdi sizinle TBMM’den konuşuyorum. Bu meclis bombalandı, bu meclis iradesi yok edilmek istendi. Şimdi işkence ve kötü muamele üzerinden yalan ve haksızlık üzerinden kendilerine siyasi propaganda yapmak imkanı verilecek öyle mi?”