Modifiye Tutkunları Ordu'da Buluştu

Modifiye Tutkunları Ordu'da Buluştu

"Yaza Merhaba" etkinliği kapsamında Karadeniz'in çeşitli illerinden yaklaşık 750 Tofaş marka araç Ordu'da buluştu - Altınordu ilçesi Kumbaşı limanında düzenlenen programa katılan yüzlerce araç sürücüsü yaptıkları gösterilerle izleyicilerin beğenisini topl

ORDU (AA) - Ordu'da düzenlenen etkinlikte yaklaşık 750 modifiye aracın gösterisi ilgiyle izlendi.

Yaza Merhaba etkinliği kapsamında Karadeniz'in çeşitli illerinden gelen yaklaşık 750 Tofaş marka araç, Ordu'da buluştu.

Altınordu ilçesi Kumbaşı Limanı'nda düzenlenen etkinliğe katılan yüzlerce sürücü, modifiye araçlarıyla gösteri sundu.

Vatandaşların ilgiyle izlediği gösteride bazı araçlar arızalandı, bazılarının ise lastiği patladı. Bir aracın egzoz sesi eşliğinde yaptığı gösteri ise izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Etkinliğin sonunda izleyiciler tarafından seçilen "en iyi" sürücülere çeşitli hediyeler verildi.

"Kuş serisi" olarak adlandırılan Şahin, Doğan, Kartal model araçların yer aldığı etkinlik, yaklaşık 4 saat sürerken polis ekipleri ise etkinliğe gelen bazı araç sürücülerine trafiği tehlikeye düşürdükleri gerekçesiyle ceza yazdı.

Etkinliği organize eden Serkan Karakuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yaza Merhaba etkinliği adı altında yaklaşık 750 aracı Ordu'da buluşturmayı başardıklarını belirterek, "Etkinliğimize Karadeniz'in bütün illerinden katılım oldu. Orduluların da bu etkinliğe ilgi göstermesi bizleri oldukça memnun etti" dedi.

Modifiye tutkunlarının stres attığı bir etkinlik olduğunu anlatan Karakuş, "Önümüzdeki aylarda benzer etkinlikler çeşitli illerde devam edecek" diye konuştu.

Yetkililerden kendilerine özel alanların gösterilmesini de isteyen Karakuş, "Bu gibi gösterilerimizi daha iyi şartlarda yapmak istiyoruz. Bizler için özel alanların oluşturulmasını talep ediyoruz" ifadesini kullandı.

Etiketler araç modifiye tofaş