Müsiad Genel Başkan Vekili Özdemir Düzce'de

Müsiad Genel Başkan Vekili Özdemir Düzce'de

DÜZCE (AA) - Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Vekili Nazım Özdemir, Türkiye genelindeki dernek şubelerinin fiziksel anlamda konumlarının...

DÜZCE (AA) - Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Vekili Nazım Özdemir, Türkiye genelindeki dernek şubelerinin fiziksel anlamda konumlarının iyileştirildiğini söyledi.

MÜSİAD tarafından hazırlanan Satınalma Müdürleri Bileşik Endeksinin (SAMEKS) şubat ayı sonuçlarının açıklandığı toplantıya katılan Özdemir, daha sonra derneğin Düzce temsilcilik binasını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Özdemir, Düzce şubesinin yaptığı projelerle örnek olduğunu belirterek, "Türkiye genelinde dernek şubelerimizin fiziksel anlamda konumlarını iyileştiriyoruz. Arkadaşlarımız da çalışmalarında başarı kaydediyorlar. Düzce şubemiz bu anlamda hem iyi yere sahip hemde ciddi proje ve çalışmalara imza atıyor. Daha iyi çalışmalar yapacaklarına inanıyorum. Arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak ise "Başkanımız şubemizi ziyaret ederek çalışma alanımızı inceledi. Hayırlı işlerde birlikte olacağımızın sözünü verdik" dedi.