Oğuzhan Uğur'un programında AK Partili Metin Külünk'e sorulan soru olay oldu

Güncelleme:

Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olan AK Partili Metin Külünk'e "Sütten çıkmış ak kaşık nasıl oldunuz" sorusu gündem oldu.

Oğuzhan Uğur'un Babala Tv'de sunduğu ve siyasileri konuk olarak aldığı Mevzular Açık Mikrofon'un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mevzular Açık Mikrofon'un yeni konuğu AK Partili Metin Külünk oldu.

Programa katılan vatandaşlardan birinin Külünk'e sorduğu soru ise fragmana damga vurdu. Vatandaş, Külünk'e "Kamu personelini siz atadınız, Reza Zarrab'a ödül verdiniz, 17 Aralık sorgu yargıçları arasında çok güvendiğiniz Zekeriya Öz var, Sedat Peker'i siz beslediniz. Şimdi Peker mafya babası oldu, Zekeriya Öz hain FETÖ'cü oldu. Siz sütten çıkmış ak kaşık nasıl oldunuz?" diye sordu.

Metin Külünk'ün yer aldığı programın tamamı 5 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak.

 Metin Külünk o programda davetlilere kişisel cep telefonu numarasını verirken, Oğuzhan Uğur'a da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da programa davet etmesini söyledi.

BANK ASYA SORUSU

Programa katılan bir diğer genç ise Külünk'e "Düzce Üniversitesi anlaşmalı olduğu için öğrenci kimliğimiz Bank Asya üzerinden çıkarıldı. Askerde dosyamda 'Bank Asya'da hesabı var' yazdığını gördüm. Bank Asya'nın açılışında bizzat bulunan Erdoğan'ın sicilinde böyle kara bir leke var mı?" sorusunu yöneltti.