PKK Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı

PKK Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı
Güncelleme:

Eli kanlı bölücü terör örgütü PKK, Mersin’deki hain saldırıyı kınayan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı

PKK yöneticisi Duran Kalkan, Mersin’de bir polisin şehit olduğu polisevi saldırısını kınayan Edirne Cezaevi’nde tutuklu eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef aldı. Kalkan “Mersin eylemini doğru anlamak ve değerlendirmek gerekli. HPG’nin açıklaması oldu, herkes ondan ders çıkartmalı. Doğru çizgi budur. Ölçü bu. Gücün yetiyorsa sen de öyle ol. Gücün yetmiyorsa yettiği kadarıyla o çizgiye hizmet et. Yapanlara en azından dua et, karşı çıkma. Kendi kendine konuşma, ukalalık yapma. Kimsenin ukalalık yapacak hakkı yok” dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz da, dünkü yazısında ismini vermediği HDP’li bir yöneticinin, “Demirtaş bu şekilde devam ederse parti dışına itilir” görüşüne yer vermişti. Bu sözlere HDP eş genel başkan yardımcısı Tayip Temel de, “HDP’de herkes, hele de yetkili olanlar açık kimliğiyle konuşur, kendini gizleyerek konuşmaz. İsmini gizleyerek konuşuyorsa HDP’li değildir. Yetkili hiç değildir” dedi.

İsmail Saymaz'ın Halktv'deki yazısının tamamı için...