''Erdoğan ikinci Atatürk olacak''

''Erdoğan ikinci Atatürk olacak''

Almanya'da bulunan Mannheim Atatürkçü Düşünce Derneği, eski bakan Egemen Bağış'ı ağırladı.

Mannheim Atatürkçü Düşünce Derneği, eski bakan Egemen Bağış’ı ağırladı ve “Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Türk bayrağının yanında onurla duran” biri olarak tanımladı.

Sözcü'den Ali Gülen'in haberine göre; Bu ağırlama, diğer Atatürkçü Düşünce Dernekleri’ni ayağa kaldırdı. Bugüne kadar hiç bir Atatürkçü Düşünce Derneği’nden samimi ve içten bir davet gelmediğini söyleyen, ilk kez böyle bir fırsat bulduğunu belirten Bağış, “Atatürkçü Düşünce Derneği ortak paydamızdır. 10 Ağustos’ta Başbakanımız Tayyip Erdoğan yüzde 56.6 oyla ilk turda seçilecek. Biz Türkiye’de Atatürk gibi bir cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. Aktif bir cumhurbaşkanı istiyoruz” dedi.

ONU SEVGİYLE KARŞILADIK

Erdoğan’ın ikinci Atatürk olacağını söyleyen Egemen Bağış’ı ve onu getiren AKP’nin Almanya kolu olan UETD yöneticilerini kabul eden Mannheim Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Aydın Boy ise, “Derneğin isminden de anlaşıldığı gibi, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, Türk bayrağının yanında onurla, gururla duran her insana kapımız açık. Kendini beğenmiş, yukarıdan bakan lumpenlerin eleştirilerine bakmayız. Egemen Bağış’ı sevgi ve saygıyla karşıladık. Eğer yine bir AKP milletvekili gelip bizi ziyaret etmek isterse, yine ağırlarız” dedi.

AKP’nin Avrupa kolu temsilcisi ile eski bakan Egemen Bağış’ı kabul eden Mannheim ADD Başkanı Aydın Boy, “Bağış’ı sevgi ve saygıyla karşıladık” dedi.