Ahmet Hakan'dan Gökçek'e 'kumar' yanıtı

Ahmet Hakan'dan Gökçek'e 'kumar' yanıtı

Gazeteci Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e ilginç bir yanıt verdi.

Ahmet Hakan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in 'kumar oynadığını' iddia etti.

Seçim sonuçlarının belli olmasından itibaren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, alay kokan tweetleriyle başta Hürriyet yazarı Ahmet Hakan olmak üzere Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’ye taciz dolu mesajlar gönderdi.

Ahmet Hakan Coşkun daha fazla tacizleri cevapsız bırakmayıp Gökçek’e yine Twitter üzerinden espriyle karışık cevap verdi: ‘Başbakan’ın sana “sevgi” dedi, “tevazu” dedi ve “kumardan uzak dur” dedi… ama sen üçüne de uymuyorsun. bak geliyor şaplak. ‘ dedi.

‘Sana akşama kadar müsaade’

Melih Gökçek Ahmet Hakan’a twitter’dan meydan okuyarak “Ahmet sözünü tut… Sana akşama kadar müsade… Yoksa açıklarım…” yazınca Ahmet Hakan’dan bir cevap geldi. Hakan, “Başbakan’ın sana “sevgi” dedi, “tevazu” dedi ve “kumardan uzak dur” dedi… Ama sen üçüne de uymuyorsun. Bak geliyor şaplak” diyerek Gökçek’in çağrısına gizemli bir yanıt verdi.

screenshot_1-043.png

Gökçek ise Hakan’a tekrar meydan okuyarak “Ben tevazu sahibiyim… Sen kendini eziliyor gibi mi hissediyorsun… Benle iddiaya giren sensin… Sen sözünü yerine getir… Sonrasında ne olacak birlikte göreceğiz…” dedi.

screenshot_2-031.png