BAHÇELİ: ''TAM BİR SKANDAL''

BAHÇELİ: ''TAM BİR SKANDAL''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mahkemenin partisi için verdiği olağanüstü kurultay kararına tepki gösteren MHP Lideri Bahçeli, ''Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur. Eğer istenen büyük kurultay ise herkes 18 Mart 2018 tarihini sabırla beklemelidir'' dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin MHP'nin olağanüstü kurultaya gitmesine yönelik verdiği kararı temyize götüreceklerini hatırlatan Bahçeli, ''Olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır'' ifadesini kullandı.

En vahşi cinayetlerin İslam adına işlendiğini belirten MHP Lideri, ortada devasa bir problem olduğunu kaydetti ve ''Müslümanın Müslümanı katlettiği bir dünya cehennem değildir de nedir?'' diye sordu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Konuşmamın başında insani değer ve ölçülerin çoraklaştığı bir dönemden geçtiğimizi ifade etmek istiyorum. Peygamberimiz neyi yasaklamışsa şu anda tam tersi yapılmaktadır. En vahşi cinayetler İslam adına işleniyorsa ortada elbette devasa bir problem var demektir.

''DÜŞMANLIK DİZ BOYU''

Hepinizden ricam Ortadoğu coğrafyasına dikkatle bakınız. Göreceksiniz ki adalet yoktur. Kardeşlik laftadır. Birlik beraberlik duyguları ağır hasarlıdır. Bunların yerine savaş vardır tahammülsüzlük hakimdir. Düşmanlık diz boyudur. Müslümanın Müslümanı katlettiği bir dünya cehennem değildir de nedir?

''14 YILDIR SİYASİ AHLAK VE SEVİYE DİPTEDİR''

Elbette ülkemizin pek çok meselesi vardır. Üzücü olan bunun görülmemesi görülse bile çözülmemesidir. Çatışmacı üslup kutuplaşmayı teşvik etmektedir. 14 yıldır siyasi ahlak ve seviye diptedir.

''TAM BİR SKANDAL''

Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü'nün suçüstü yakalanması her şeyin özetidir. Bir diğer konu da vatandaşlarımızın kimlik bilgilerinin çalınmasıdır. Bu sonuç tam bir skandal tam bir iflas halidir. Siber güvenlik duvarlarına ne olmuştur?

MAHKEMENİN KURULTAY KARARI

MHP ayak oyunlarına ahlaksız tuzaklara hazırlıklıdır. Biz oranlarda değil gönüllerdeyiz yüzdelerde değil Türklüğün yüz akıyız. Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşim benim içim değerlidir. Anlayamadığım MHP'yi bağımlı ve pasif hale getirmek isyenlerdir. Ağızlarıyla kuş tutsakalar MHP'yi kafalarına göre tanzim edemeyeceklerdir. Çünkü bu davanın hamuru şehit kanıyla yoğrulmuştur.

''PARALELE TESLİM EDECEK BİR PARTİMİZ YOK''

Ankara 12. Sulh Hukuk Mahkemesi kayyum heyetini atamış sözde kurultayın önünü açmıştır. Bundan sonra da sırayı Yargıtay safhası alacaktır. Bizi AKP'nin yedek lastiği diyenler şimdi ne diyecektir? Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur.

''BUGÜNE KADAR NE YAŞAMIŞSANIZ MÜSTAHAKTIR''

MHP'ye nüfuz etmek, yuvalanmak ve operasyon partisi olarak kullanmak isteyen, 'okyanus ötesi' kaçkınlarının, paralel artıklarının mutluluğunu da ibretle izliyorum. Kendi kurum ve kuruluşlarına kayyum atandığında kıyameti kopartan, kayyumun gölgesi MHP'ye değince güvercin taklaları atan zevat ve zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır.

''ABD'NİN KUKLASI, İSLAMİYET'İN YÜZ KARALARI''

Bunlar dini paraya dönüştüren, imamlığı şirkete çeviren, ABD'nin kuklası, İslamiyet'in yüz karalarıdır.

''OLAĞANÜSTÜ KURULTAY YOKTUR, YAPILMAYACAKTIR''

Eğer istenen büyük kurultay ise 18 Mart 2018 tarihini herkes sabırla beklemelidir. Olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır.

''KİMSE BOŞUNA HEVESLENMESİN''

Şimdiden sevinç çığlıkları atanları görüyorum. Kimse boşuna heveslenmesin. Bizde inecek sancak üzeri çizilecek hatıra yoktur. Kurultay tacirlerinin hedefi MHP'yi zayıflatmaktır.''