“Beylikdüzü’nde yaşam” fotoğraflarla anlatılacak

“Beylikdüzü’nde yaşam” fotoğraflarla anlatılacak

“Beylikdüzü’nde Yaşam” profesyonel ve amatör fotoğrafçıların kadrajlarından yansıyacak.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)’nun desteğiyle, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği fotoğraf yarışmasında, ilçenin her noktası farklı bakış açılarıyla sergilenecek. Başvurular, kriterlere uygun fotoğraflarla 30 Ekim 2015 tarihine kadar www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden online olarak yapılabilecek.

Beylikdüzü Belediyesi’nin, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)’nun desteğiyle düzenlediği “Beylikdüzü’nde Yaşam” fotoğraf yarışması katılımcılarını bekliyor. Beylikdüzü’nün güzelliklerinin, doğasının, çevresinin, insanlarının farklı bakış açılarıyla ve kadrajlarla sergileneceği yarışma, aynı zamanda ilçenin fotoğraflarla belgelenmesini sağlayacak. Başvurular, kriterlere uygun fotoğraflarla 30 Ekim 2015 tarihine kadar www.tfsfonayliyarismalar.org adresinden online olarak yapılabilecek.

fotograf-yarismasi.jpg

Beylikdüzü Belediyesi bünyesinden kişilerin de bulunacağı yarışma jürisinde, fotoğraf sanatçıları da yer alacak. Yarışmada fotoğraflar, dijital (sayısal) renkli veya siyah-beyaz olmak üzere tek bölümlü olarak yapılacak ve değerlendirmede renkli, siyah-,beyaz ayırımı olmayacak. Sonuçlar doğrultusunda ise, birinciye 5 bin Türk Lirası, ikinciye 3 bin Türk Lirası, üçüncüye 2 bin Türk Lirası ödül verilecek, aynı zamanda 750 lira mansiyon ve 200 lira sergileme bedeli eser sahiplerine ödenecektir.