Bu görüntüler Bahçeli'nin başını ağrıtacak!

Güncelleme:

Kanal İstanbul projesi için bugün yaptığı açıklamada "Bu projeden hiçbir haklı ve meşru bahanesi olmadan rahatsızlık duyanlar şuursuz ve gayri millidir" diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçmişte projeyi eleştirdiği görüntüleri ortaya çıktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kanal İstanbul'a karşı çıktığı konuşmanın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensuplarına servis ettiği bir basın bülteniyle uzmanların “Felakete neden olur” dediği Kanal İstanbul projesine destek verdi.

Bahçeli, açıklamasında yine muhalefeti hedef alırken, Kanal İstanbul projesine karşı çıkanlar için “Bu projeden hiçbir haklı ve meşru bahanesi olmadan rahatsızlık duyanlar şuursuz ve gayri millidir” ifadelerini kullandı.

TUNCAY ÖZKAN, BAHÇELİ'NİN O KONUŞMASINI HATIRLATTI

Özkan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Kanal İstanbul'a karşı çıktığı konuşmanın görüntülerini sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaştı. Özkan'ın paylaşımı şu şekildi: 

Kanal İstanbul projesine destek vermeyenleri milli ve yerli olmamakla suçlayan Devlet Bahçeli bakın geçmişte ne diyordu:

"Güya yeni bir kanal açıyorlar, adına da 'İstanbul Kanalı ve

bu bir çılgın proje' diyorlar. Bu, soygun düzenini çılgınca sürdürecek bir projedir''

Seçiniz...