Hakan Şükür: Kızım 1 ay okula gitmedi

Hakan Şükür: Kızım 1 ay okula gitmedi

Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, arkadaşlarının kendisiyle görüşmemeleri için tehdit edildiğini söyledi.

Eski milli futbolcu ve Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, geçmişte başarılar yaşadığı arkadaşlarının kendisiyle görüşmemeleri için tehdit edildiğini iddia ederek, ''Çocuklarım benden daha zor günler yaşıyor. Benim kızım yaklaşık 1 ay okula gitmedi. Arkadaşları başka başka şeyler söylüyorlar'' dedi.

Hakan Şükür, Ankara’da bir üniversitede düzenlenen söyleyişe katıldı. Söyleşinin öncesinde Hakan Şükür’ün futbol hayatını anlatan bir video izletildi. Başarılarla dolu futbol hayatını anlatan Şükür, siyasete nasıl atıldığını ve burada yaşadığı serüveni öğrencilerle paylaştı.

Ülkede bir baskı ortamı olduğunu öne süren Şükür, ''Ülkenin içinde düştüğü durum kutuplaşma, ayrışma bize de yansıdı. Açıkçası bir baskı ortamı var. O günlerde başarılar yaşadığım arkadaşlarım tehdit ediliyorlar benimle görüşmemeleri üzerine... ‘Onunla görüşürseniz bakın başınız belaya girer, yarın bir şey olur’ gibi. Çocuklarım benden daha zor günler yaşıyor. Benim çocuklarım olmanın bedelini sosyal yaşamda yaşıyorlar. Benim kızım yaklaşık 1 ay okula gitmedi. Arkadaşları başka başka şeyler söylüyorlar. Ben buna katlanıyorum artık, alıştım’’ ifadelerini kullandı.