Karamollaoğlu, Babacan ve Davutoğlu ile görüşecek

Karamollaoğlu, Babacan ve Davutoğlu ile görüşecek
Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sürpriz bir görüşme yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu şimdi de yeni parti kurma aşamasındaki eski bakan Ali Babacan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile biraraya geliyor.

"Türkiye'nin geleceği için lider ziyaretleri" adı altında ilkini Erdoğan'la gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, CHP ve İYİ Parti liderlerini ziyaret eden Karamollaoğlu, ziyaretlerini, henüz "partileşme" aşamasında olan Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu ile sürdürmeyi planlıyor.

BBC Türkçe'den Ayşe Sayın'ın haberine göre Karamollaoğlu, siyaset turunun ardından, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum temsilcileri ile de görüşmeleri sürdürmeyi hedefliyor.

Yerel seçimler öncesinde kendisine sert eleştiriler yönelten Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı 2 saatlik görüşmesi merak konusu olan Karamollaoğlu ile ziyaretlerini ve bundan sonraki sürece ilişkin hedeflerini konuştuk.

Karamollaoğlu, yerel seçim sürecinde başta Erdoğan olmak üzere AKP sözcüleri tarafından sert sözlerle eleştirilmişti. O nedenle bu gerginliğin görüşmeye yansıyıp yansımadığı sorumuzda, " Siyasette biz ipin ucunu kaçırınca normal zamanda söyleyemeyeceğimiz sözleri söylüyoruz" yanıtını verdi.
 

BBC Türkçe