Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sitem: ''Son derece şaşırdım ve üzüldüm''

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a sitem: ''Son derece şaşırdım ve üzüldüm''
Güncelleme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ''Yüzde 50+1 konusu dışında yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmıyor'' sözlerine yanıt verdi. Karamollaoğlu, ''Son derece şaşırdım ve üzüldüm. Ne söylemişim de doğru değil'' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan ve yaklaşık 4,5 saat süren AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu arasında 10 Kasım'da gerçekleşen görüşme de gündeme gelmişti. Karamollaoğlu'nun görüşmeye ilişkin açıklamalarına değinen Erdoğan'ın, "Temel Bey'in yaptığı açıklamalar maalesef gerçeği yansıtmıyor" dediği belirtilmişti.

"İADE-İ ZİYARET DÜŞÜNÜYORDUM, BU SAKIT (DÜŞMÜŞ) OLDU"
Karamollaoğlu'nun bir tek yüzde 50+1'e ilişkin açıklamasının doğru olduğunu, onun dışındaki konuşmaların geçmediğini aktaran Erdoğan'ın, "Dediği tek doğru orasıydı. Bunun dışındaki açıklamalarından maalesef çok üzgünüm. Biz bu görüşmede yalnızdık, bir tek Temel Bey ve ben vardık. İade-i ziyaret düşünüyordum, bu sakıt (düşmüş) oldu" ifadelerini kullandığı ifade edilmişti.

"SON DERECE ŞAŞIRDIM VE ÜZÜLDÜM"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamaların ardından gözler Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na çevrilmişti. Sputnik Türkiye Radyosu'nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yanıt veren Karamollaoğlu, "Son derece şaşırdım ve üzüldüm. Ne söylemişim de doğru değil" dedi.