Şekerbanktan "Şeker Çocuk Hesabı"

Şekerbanktan "Şeker Çocuk Hesabı"

İSTANBUL (AA) - Şekerbankın yeni ürünü "Şeker Çocuk Hesabı", ailelerin küçük tutarlar ile çocuklarının geleceği için birikim yapmasına imkan tanıyor.Şekerbank...

İSTANBUL (AA) - Şekerbankın yeni ürünü "Şeker Çocuk Hesabı", ailelerin küçük tutarlar ile çocuklarının geleceği için birikim yapmasına imkan tanıyor.

Şekerbank açıklamasına göre, tasarrufu özendirici ürünler sunan banka, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak isteyen aileler için Şeker Çocuk Hesabı'nı geliştirdi.

Bankanın 32 yıldır Türkiye'nin dört bir yanındaki şubelerinde, çocuk esirgeme kurumlarında, hastanelerde ve Anadolu'daki yüzlerce köy okulunda ücretsiz dağıttığı Şeker Çocuk dergisinden adını alan hesap ile ailelere, çocuklarının geleceği ya da eğitimi için birikim yapma imkanı tanınıyor. Hesap ile çocukların da tasarruf alışkanlığı kazanmalarına destek olunuyor.

Ailelerin mevduat hesabı ya da kredi kartı aracılığıyla düzenli yatırım yapmalarına imkan sunan Şeker Çocuk Hesabı, avantajlı faiz oranları ile aylık minimum 50 TL, dolar ya da avro tutarla 5 yıl vadeli açılabiliyor.