5 yıllık aşk neden bitti ?

5 yıllık aşk neden bitti ?

Özcan Deniz'le ilişkisi biten Buse Narcı'nın ayrılmalarından sorumlu tuttuğu kişi ortaya çıktı.

Özan Deniz’le biten aşkından ünlü birini sorumlu tutan Buse Narcı’nın kimi kastettiği ortaya çıktı. İddiaya göre; evli sunucu, sosyal medyadan Narcı’ya mesaj attı. Bunu öğrenen Özcan Deniz, aşkına nokta koydu.

Özcan Deniz'le, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buse Narcı'nın ilişkisinin bitmesine neden olan ünlü isim gün yüzüne çıktı. Narcı, önceki gün yaptığı açıklamayla ünlü şarkıcı ve yönetmenle birlikteliğinin sonlanmasına Deniz'in kariyerini ve mutluluğunu kıskanan ünlü birinin sebep olduğunu söylemişti.

"GİZLİ YAŞAMAK TERCİHİMİZ OLDU"

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; "5 yıldır güzel bir ilişkimiz vardı, gizli yaşamak tercihimiz oldu. Çünkü ne zaman hakkımızda bir haber çıksa ayrılmak zorunda kaldık" diyen Narcı'nın, yakın çevresine anlattıklarına göre bu isim Murat Başoğlu.

MESAJLARI YAKALADI

İddialara göre evli olan ünlü sunucu Murat Başoğlu, Buse Narcı'ya sosyal medyadan mesajlar attı ve bu mesajları Deniz yakaladı. Buse Narcı'nın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre mesajları görünce çılgına dönen Özcan Deniz, önce ünlü sunucuya ulaşarak tartışma yaşadı. Murat Başoğlu, yanlış anlaşıldığını söylese de Özcan Deniz'in siniri geçmedi. Öfkesine hakim olamayan ünlü şarkıcı daha sonra 5 yıllık aşkını bitirdi. Bu iddialar üzerine gözler evli ve bir çocuk babası ünlü sunucu Murat Başoğlu ile ünlü şarkıcı Özcan Deniz'e çevrildi.

GÖZLER ONLARDA

Yeni filmi 'İkinci Şans'ta rol verdiği eski sevgilisini galaya davet etmeyeceği yönünde açıklama yapan Deniz'in, Buse Narcı'ya ikinci bir şans vermeyi düşünmediği konuşuluyor. "Özcan'ı vicdanıyla baş başa bırakıyorum" diyen Narcı'nın, ilişkisinin bitmesine sebep olduğu iddia edilen Murat Başoğlu'nun ise bu iddialara nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

Takvim