CNN Türk'te ilginç anlar: Ahmet Hakan canlı yayında müsaadesini istedi

Güncelleme:

Yerel seçim sonuçlarını canlı yayında değerlendiren Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandıktan sonra stüdyodan ayrıldı.

Yerel seçim sonuçları AK Parti'ye yakın medyayı da sarstı. Gazeteci Ahmet Hakan canlı yayında yaptığı açıklamanın ardından stüdyodan ayrıldı.

Ahmet Hakan seçim sonuçları ile ilgili "Adam diyor ki ben Erdoğan’ı seçtim. Erdoğan diyor; şu anda başımızda mı, başımızda! Bu seçim ne seçimi diyor, yerel seçim! Erdoğan ile ilgili bir durum yok! Ben Erdoğan’ı bir uyarayım diyor, ekonomi açısından… Emekliyim zaten diyerek kendini serbest hissediyor.” dedi.

Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin de canlı yayında Ahmet Hakan’ın bu yorumuna katıldığını açıkça beyan ederek ‘tabi tabi bütün hadise o’ şeklinde karşılık verdi.

Ahmet Hakan bu diyalogların ardından 'Eğer izin verirseniz ben ayrılayım, yarın gazete de çıkaracağız. Bu sonuçları gazeteden vatandaşlarımıza aktarmamız gerekiyor. O nedenle ben müsaadenizi isteyeceğim' diyerek yayından affını istedi.