İlhan Mansız'dan Negredo değerlendirmesi

İlhan Mansız'dan Negredo değerlendirmesi
Güncelleme:

Beşiktaş'ın efsane golcülerinden İlhan Mansız, "Negredo son vuruş konusunda Demba Ba, Aboubakar ve Gomez'den çok daha iyi" dedi.

Beşiktaş’ın unutulmaz golcüsü İlhan Mansız, Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuğu oldu. Samimi açıklamalarda bulunan eski milli futbolcu, siyah-beyazlıların yeni transferi Alvaro Negredo’yu da değerlendirdi.

Negredo için övgü dolu sözler kullanan İlhan Mansız, “Negredo transferi hayırlı olsun. Daha önceki transferlere göre daha isimli olduğunu düşünüyorum. Son vuruşları çok iyi. Negredo son vuruş konusunda Demba Ba, Aboubakar ve Gomez’den çok daha iyi. Beşiktaş’ta iyi bir dönem geçirecektir. Defansın arkasına sarkabilen bir santrfor, Beşiktaş önemli bir ismi transfer etti” ifadelerini kullandı.

İlhan Mansız kariyer planlamalarından da bahsederken amacının sportif direktör olmak olduğunu şu sözlerle belirtti: “Tam araştırmalar yapmadım ama pro lisans için kurslara gideceğim. Asıl hedefim sportif direktörlük olmak. Teknik direktörlüğü şu anda düşünmüyorum. Fakat Türkiye’de henüz sportif direktörlük kavramı kabul görmüyor. Fatih hocayla görüştüğümüzde sportif direktörlük kursundan bahsetti. Kursa gideceğim.”

Mansız’ın, eski hocasaı Mircea Lucescu hakkındaki görüşleri ise şu şekilde: “Mili Takım olarak kritik bir süreçteyiz. Lucescu hem Galatasaray’ı hem Beşiktaş’ı şampiyon yaptı. Shakhtar Donetsk’te uzun yıllar başarılı oldu. Milli Takımda umarım başarılı olur. Bence doğru tercih. Arda Turan geri dönebilir. Lucescu’nun Arda Turan’la yapacağı görüşmeler olacaktır. Bence Arda’ya kapılar açık.”